46
Следвайте ни

Всяко зло за добро: Бившата на Мирослав проговори за Мария и развода

viber icon

Проговори бившата съпруга на Мирослав - бизнесменът, който скоропостижно се разведе заради поп фолк певицата Мария. „Дадох развод по взаимно съгласие на съпруга си. Нищо повече не искам да коментирам“, каза Вая.

Първоначално тя не искала да се развежда, тъй като очаквала в един момент кръшкането на мъжа ѝ да спре, но за добро или зло Мирослав взел решение да продължи живота си с Мария. Разбира се, бизнесменът ще обезщети изцяло живота на двете си деца - момче и момиче, както и на бившата си съпруга.

„Той винаги е бил грижовен мъж, надявам се това увлечение по Мария да приключи“, казала пред приятелки Вая, която цяла година изчаквала на мъжа си „да му мине“. След като това не се случи, Вая продължава живота си заради децата, пише столичен всекидневник.

Коментари (2)

Биби

Биби

03.01.2022 | 20:00

Тоя е голяма будала, ама и жестоко ще съжалява де. Ще бъде късно. Предполагам и жена му вече е намерила пристан, така, че....?!

Отговори
17 1
Габи

Габи

03.01.2022 | 19:40

Поредният безпринципен,лековерен мъж и безотговорен баща. Да предпочетеш джуките на една материална мъжемелачка пред децата си е чиста доза безумие.

Отговори
27 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?