71

Всичко се сбъднало! Лепа Брена с разтърсващи разкрития за срещата ѝ с Ванга

Баба Ванга е помагала и предричала бъдещето не само на цяла България, но и на големи звезди от съседни държави като Лепа Брена

Легендата на сръбската музика и съдружникът й в музикалната компания „Гранд продакшън“ Саша Попович са отишли при Ванга в Петрич в разгара на кариерата на фолк звездата в бивша Югославия. Тогава те не повярвали на предсказанията на феномена от Рупите, пише “Телеграф”.

"Вторият път, когато тя ми гадаеше, беше когато пях на концерти в България. Тогава ми казаха, че трябва да отида при Баба Ванга. Когато си много млад, се страхуваш от това, което бъдещето крие за теб. Предната вечер спах на захар, защото ми казаха, че трябва. Опитвах се да се обличам скромно, за да не ме разпознават. Когато отидох при баба Ванга, тя ми каза: "Ти Лепа Брена ли си? Преди пет години описах, че ще се появиш и ще слезеш от небето". Жена със сребристо руса коса и че хората в България ще те обичат като своя" – разказа музикалната легенда.

Пророчицата продължила с предсказанията си, предадени дословно от певицата.

"Ще се омъжиш за мъж, който ще носи бяла униформа. Ще построите и голяма къща, където ще бъдат заедно всички, които пеят и свирят, и ще раждате само мъжки деца, няма да имате момичета. В зрелите си години ще вършиш фантастични работи", сподели още Лепа Брена и допълни, че всичко, което й е предрекла Ванга, се е сбъднало.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
"Корона - инс"

"Корона - инс"

21.12.2022 | 16:43

А, за срещата и с Иво Карамански нищо ли не сподели? Той и беше толямата любов в България срещу едно дипломатичиско куфарче с марки!

Отговори
5 1

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?