Следвайте ни

Всичко лъсна! Луна разкри тайната за наследството от турския бизнесмен

viber icon

Луна проговори за наследството, което е получила от турския си любовник. Певицата споделя, че е получила над 4 милиона долара от турския бизнесмен, с когото я свързваха дълги години любовни отношения.

Преди месец стана ясно, че делото между Луна и семейството на турчина Мехмед Трапджъ е приключило в полза на богатата турска фамилия. Българската ще получи 60 хиляди долара от завещанието на милионера, а не предвижданите 4 милиона долара в акции, произведения на изкуството и имоти.

Луна коментира финансовото си състояние и какви са отношенията й със заможния бизнесмен, който почина през 2016-та година. „Истината е, че получих всичко, което е много повече от 4 милиона долара. Парите са много повече и понеже не мога да стопанисвам толкова много имоти в Автстралия, в Америка, ги прехвърлих на неговите деца. Нямам нужда от толкова много неща.

Противно на всичко, което се изписа, ние сме в прекрасни отношения с тях, дори сега, когато бях в Турция, пак се видяхме с тях. За мен парите не са толкова важни. Важното е доброто отношение, разбирателството между хората, животът е един миг, така че ние сме си приключили финансовите отношения. Те са доволни, ние никога не сме имали спорове с тях, не искам да казвам числа, защото не е разумно“, казва Луна, пише „България днес“.

Певицата отрече името на турския бизнесмен да е Мехмед Трапджъ, но отказа да назове името му. Певицата категорично опроверга той да я е подпомагал финансово през годините, да е бил неин спонсор.

Спонсор
„Без да е нужно мъже да ме подкрепят финансовото, физически, морално или духовно, винаги съм била независима и съм имала финансови възможности, колкото и странно са звучи. Първите ми приходи дойдоха от моите песни. Тогава съм имала 200-300 хиляди тираж на албумите си, и по 4-5 участия на ден. Елементарна сметка може да покаже, че съм спечелила честно огромните си постъпления. Тогава аз ги инвестирах много добре, когато му беше времето не обикалях по златарските магазини, да си харча парите за глупости. Още тогава наистина направих добре осъзната инвестиция на всички приходи в имоти“, разкрива певицата.

Луна сподели, че човекът с когото медиите я свързват, действително е турски милионер. Въпреки че според източници той починал през 2016-та година, певицата продължава да говори за него в сегашно време. Запитана за кончината му, Луна споделя, че това са много съкровени неща, които не иска да казва.

„Всички мъже, които съм допускала до себе си, са ми дали всичко, без да го искам. Никога не сме залагали на срокове, години, граници и затова всички мои мъже в живота са ми приятели и до ден днешен. С всички съм в прекрасни отношения. За мен това е много важно! Аз не съм човек, който е алчен. Отдадена съм и живея за хората. Не го наричам любовници, защото аз никога не съм имала законен съпруг, няма и да имам, не желая такова бреме“, откровена е блондинката, предават от hotarena.net.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?