1553

Всичко е лъжа! Богат чичко глези Вики

Парите не миришат! ТВ звездата Виктория Капитонова разкри, че е във връзка вече цели седем години с богатия чичко Дидо Културиста.
 
Наскоро дори се появиха рекламни дописки, че тя стяга сватба и заради това вдигна моминско парти на яхта. НЕ! Пътуването с лодката бе рекламна фотосесия за плажни облекла, а не подготовка за венчавка.

След завръщането си рускинята показа видео как се вози на скъпарско порше и самодоволно коментира: "Защо съм във връзка с един мъж вече 7 години?". Инфлуенсърката не назова директно името на любовника си, но палавницата многократно бе засичана в любовта близост след края на първия сезон на "Ергенът" с Дидо Културиста.

Сега самата тя потвърждава, че живее с един мъж вече седем години. За толкова дълъг период от време тя е била в компанията само на богатия чичак, който задоволява всички нейни капризи.
  
След като спечели "Хелс кичън", се появиха информации, че Дидо е бил шута на златотърсачката, но явно продължава да е златна кокошка за Вики. Рускинята се кълнеше в серия интервюта, че е сама, но явно е лъгала, както е направила и в "Ергенът" преди това.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?