3906

Всички й завидяха! Царски си живее! Ето какви ги въши Нана на яхта в Маями СНИМКИ

Нана показа на своите последователи как прекарва времето си в Щатите. Заедно с приятелите и семейството Нана купонясва на луксозна яхта, танцува и се забавлява като за последно.

 

Живот си живее Нана Гладуиш. Откакто се премести в Щатите, бившата водеща на „Съдебен спор“ преживя тежки моменти, но въпреки това успя да продължи напред и да се чувства щастлива. Слуховете за връщането й в България се оказаха безпочвени – Нана няма никакво намерение да напуска Флорида и Рая, в който се намира.

 

Живот си живее! Вижте как Нана купонясва на яхта в Маями

 

Наскоро тя показа на своите последователи как прекарва времето си в Щатите. Заедно с приятелите и семейството Нана купонясва на луксозна яхта, танцува и се забавлява като за последно.

 

 

 

„През последните 6 месеца аз преживях и трагедии в семейството си и мога да кажа, че този ми престой в САЩ не беше от най-добрите. Въпреки красотата на Маями, на времето и всичко, което този космополитен град може да предложи. Но когато загубиш близък, както аз загубих сестра си Мартина, няма как да си щастлив, независимо къде се намираш“, изля душата си Нана по време на последното си прибиране в България, пише Интриги.бг.

 

Бившата водеща все пак е успяла да се отърси от болката и скръбта и да продължи живота си с усмивка. Заедно със сина си Джейсън и съпруга си Джонатан са истински щастливи и купонясват на луксозната яхта с приятели на фона на красивите залези на Маями.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?