Следвайте ни

Всички треперят от тези 3 зодии, причината е страшна

viber icon

Астрологът Люси Свен успя да идентифицира зодиите с безумно чувство за ревност, пише jenata.blitz.bg.

Мъжете, родени под тези съзвездия, ревнуват любимата си жена от всичко, което се движи. Понякога дори най-лоялните души се сблъскват с отровата на изневярата. Вижте кои са най-ревнивите зодии: 

Рак
Закалените ревнивци са раците. Те по-рядко се променят към техните половинки и следователно очакват същото. За тях е много трудно да преживяват всяко подозрение за изневяра на любимите си, дори да е неоснователно. 

Дивата им фантазия се включва с пълна сила и веднага пресъздава сюжет в главата им. Пристъпите на ревност могат да дойдат и от един поглед. 

Най-опасното при притежателите на тази зодия е добре развитото им шесто чувство, което рядко ги лъже, затова много често, когато ревнуват имат основателна причина за това. 

Скорпион
Това са най-ревнивите хора на света. Люси Свен твърди, че болната ревност на скорпионите идва от собствените им предателства. Според тях, ако те правят дадено нещо, защото да не го направят и половинките им. Именно това често ги вбесява и е причина за провалените им бракове.

Тяхната любов към половинката е толкова изразена, че не са способни да се борят с нея. А ако наистина ги предадете, отмъщението ще бъде сурово и няма да се забави.

Козирог
Козирозите, както психолозите, са в състояние да разпознаят измяната по жестовете и изражението на лицето. Всичко това е възможно благодарение на естественото им наблюдение, което им позволява да идентифицират изневярата на половинката си, така че няма смисъл да се опитвате да ги лъжете.

Освен това най-малкото подозрение на Козирога може да бъде предизвикано от обикновено телефонно обаждане, промяна на прическата или обикновен разговор с приятел на по чаша кафе.

И изненадващо, интуицията им рядко ги заблуждава.

Ето защо, ако възнамерявате да сключите брак с този зодиакален знак, не трябва да изпитвате тяхното търпение и да се отдавате дори на лек флирт с непознат. Така можете да живеете в любов и хармония до старост.

В заключение Люси Свен пояснява, че въпреки изразеното чувство за ревност на тези зодиакални знаци, всички те имат много значителни предимства. 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?