46

Всички планети ще бъдат ретроградни през 2022 г.

Всички планети в Слънчевата система ще бъдат ретроградни през настоящата 2022 г., а някои от тях по повече от веднъж. От 14 януари навлязохме в първия ретрограден Меркурий за годината, който ще продължи до 4 февруари, пише retro.bg.

Той ще се движи наобратно още 3 пъти – от 10 май до 3 юни, от 10 септември до 2 октомври, от 29 декември до края на годината. Докато Меркурий е ретрограден, ще се сблъскаме с трудности при правене на бизнес, работа и финанси. Планетата също така отговаря за информационните потоци, следователно в такива периоди фактите ще бъдат изкривени. Можете да се доверите само на себе си и на най-близките си хора.

Също така ретроградният Меркурий ни изправя пред непредвидими пречки и проблеми, когато пътуваме, отиваме на непознати места, караме кола. Венера е ретроградна тази година за първите 28 дни – от 1 до 29 януари. За любовната сфера този транзит ще бъде страхотно изпитание. Много хора ще открият, че е много трудно да намерят общ език в отношенията си. Самочувствието също ще бъде загубено. Планетата през този период ще ни накара да се съмняваме в себе си, в своята привлекателност и един в друг. Марс ще бъде ретрограден от 30 октомври до края на годината.

През периода на обратно движение на червената планета хората могат да загубят увереност и мотивация, да станат агресивни, упорити и дори жестоки. Способността да мислите за другите ще ви помогне да не загубите авторитета си, а напротив – да го укрепите. Юпитер ще се движи назад от 28 юли до 24 ноември. През този период нашата интуиция ще спре да работи правилно. Юпитер ще ни направи алчни, егоистични и ще ни лиши от вдъхновение. Можете да устоите на това, ако спрете да мислите само за себе си.

Сатурн ще започне своето обратно движение на 5 юни и ще приключи едва на 23 октомври. По това време могат да се очакват промени в ценностната система на хората. Много от нас ще станат несигурни и зависими от чужда помощ. Определено ще бъде труден период, в който ще има много препятствия в сферата на любовта и работата, финансите и дори в ежедневието. Уран също вече се движи назад и това продължи до 18 януари.

Повторно ще е ретрограден от 24 август до самия край на годината. Според астролозите ретроградността на тази планета е най-безобидната от всички. В някои случаи дори е полезна. Нептун пък ще започне обратно движение на 28 юни и ще продължи до 4 декември. Бъдете внимателни през този период, тъй като хората могат да станат по-хитри и безпринципни. Това ще бъде разцветът на престъпността и измамите. Плюсът е, че можете да действате срещу агресорите по техни собствени методи.

Основното нещо е да не бързате със заключенията и да претегляте всяко свое решение. От 29 април до 9 октомври планетата Плутон ще бъде ретроградна. Колективната енергия ще намалее, така че всеки ще е по-склонен да мисли за собственото си добро. През този период ще има повишена вероятност от войни и конфликти не само в мащаба на семейството и колектива, но и в мащаба на планетата и страната.
 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?