Следвайте ни

Всички плачат! Готвач от Hell's Kitchen остана без дом заради... ВИДЕО

viber icon

Без покрив над главата рискува да остане шеф Никола Симеонов заради две кученца. Звездата от "Хелс Китчън", който помогна на Реджеп Бадев да прибере 100 хиляди лева в последния сезон на предаването, намерил палетата на боклука. 

"Забранено ни е да имаме домашни любимци, тъй като с приятелката ми Моника сме на квартира. Но не можех да ги оставя там и ги прибрах у дома", разказа Симеонов. Дясната ръка на Гордън Рамзи не се поколебал и да публикува участта на кученцата в социалните мрежи, въпреки че хазяите му можело да видят поста и да му посочат вратата.


По думите на шеф Никола двете кученца са изхвърлени най-безжалостно, въпреки че са още слепички. Никола и Моника прибрали паленцата и ги нахранили, както и проверили дали са добре здравословно. За да спаси и кученцата, и дома си, топготвачът предложил мъниците за осиновяване, а хиляди желаещи от цялата страна откликнали на апела му. "Много благодаря на всички отзовали се, още на следващия ден намерихме дом на кученцата. Едното вече е при новите си стопани, където със сигурност ще бъде обгрижвано и много обичано", раказва за щастливата развръзка Симеонов.

Докато се грижили за кученцата обаче, с Моника се привързали толкова много към тях, че шеф Никола отново е готов да рискува апартамента си. "Другото ще опитаме да задържим, но ако не можем, ще отиде при братчето си", ще опита да преговаря с хазяите шеф Никола. Много от феновете му също призоваха той да задържи едното от кученцата, въпреки че ще трябва да си търси нова квартира, пише България днес.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Qwerty Yop

Qwerty Yop

22.06.2020 | 11:26

На т'ва му се вика - "Голяма драма" - кликбайт!

Отговори
0 0
Курти

Курти

03.06.2020 | 21:58

Сега ще му ударя и аз един голям рев!Майка ви и проста де.ба,наистина сте много загубена медия!

Отговори
0 1
жоро

жоро

02.06.2020 | 21:50

И кой праче много ни дреме за простия готвач къде се мислят за шефове

Отговори
0 5
Ани

Ани

02.06.2020 | 16:45

Чудесен готвач,човек,но нека не рискува да остане без дом!

Отговори
2 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?