Следвайте ни

Всички онемяват пред тази СНИМКА, а причината е…

viber icon

Изглежда, че това е една обичайна картина, но в действителност тя е сред най-известните оптични илюзии в света, пише jenata.blitz.bg. Всеки човек вижда различни неща в нея. И така хората стигнали до заключението, че всичко зависи от това кой е бил човекът в предишния си живот. Погледнете я хубаво и кажете какво виждате на нея.

Сега ще се опитаме да разберем тълкуването на видяното от вас.

Опциите за нещата, които може да сте видели на снимката са три:
- мъж и жена, които седят един срещу друг;
- поредица от чаши за шампанско;
- човешки череп. 

Всеки от отговорите ще разкрие скрити неща на вашата личност и ще разбули тайната - кой си бил в предишния си живот. 

Мъж и жена, които седят един срещу друг 
Ако сте видели това, то се смята, че някога сте принадлежали на най-високия клас на обществото. През Средновековието си бил благородник и най-вероятно си имал голямо богатство: голям и красив дворец, десетки слуги и подчинени, може би дори лична охрана. Ние не се съмняваме, че бихте искали да се върнете към тези времена. Друг смисъл: може би сте били цар в миналия си живот. В същото време вие бяхте много щедър и мил човек. Вашите подчинени ви обичаха и уважаваха. Всъщност влиянието на миналите животи е голямо. А това означава, че е във ваша сила да промените съдбата и живота си към по-добро. В това можете да помогнете на качествата, които са наследили от миналия живот: любов към хората и мъдрост. 

Поредица от чаши за шампанско
Това означава, че в миналия живот сте били някак си свързани с чашите и напитките. Но не мисля веднага за лошото. Може би сте били барман или дори сте били собственик на ресторант. Това е било много популярно място, което ви е носело голям доход. Още едно от значенията е, че може да сте бил и собственик на хотел. Там често се отпочивали известни хора. Всичко това ти е носело много пари. Може би точно затова и в този си живот имате голям потенциал на успешен бизнесмен, просто се страхувате да реализирате плановете си. 

Човешки череп 
Не се страхувайте, ако първото нещо, което видяхте е точно това. Миналият ви живот най-вероятно е бил свързан с невероятни приключения. Може би дори сте бил един от най-популярните пирати в Карибите. Главното е, че си бил много смел и силен човек. Във всеки случай миналият ви живот е бил свързан с приключения и кораби. Може да си бил пътешественик или дори откривател на острови и континенти. В теб и сега, вероятно, има дух на авантюризъм. По всяко време можете да напуснете мястото, на което живеете или работите, за да търсите нови приключения. Ако това е така, това означава, че сте се наследили на всичко от миналия живот. 

Смятате ли, че резултатите от този тест са верни? Споделете с нас в коментарите.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?