Следвайте ни

Всички обичат Тотев на Свети Валентин

viber icon

Бившият градоначалник Иван Тотев се оказа много обичан навръх празника на любовта Свети Валентин. Но не от жена си, а от верни членове на младежката организация на ГЕРБ.

Вчера младите гербери раздаваха на Главната в Пловдив любовни балони с изненади за минувачите послучай Деня на любовта. След това пък бившият кмет Тотев ги заведе на купон в Кючук Париж, за да полеят празника. Заведението, което е точно срещу Първо районно управление на полицията, събра най-верните последователи на партийния началник.

Не мина и без снимка за спомен. На нея, редом с Тотев, са още лидерът на ГЕРБ в район „Южен“ Георги Василев, водачът на младежката организация на партията Мирослав Тенев и още техни съмишленици.

Макар че заведението е едва на стотина метра от кметството в Кючука, на сбирката го нямаше районният кмет Костадин Язов. Липсваше и настоящият градоначалник на Пловдив Здравко Димитров. Вероятно и двамата не са си позволили да купонясват в работно време.

Затова пък огромно сърце от розови балони напомняше на всички, че най-важна в живота е любовта. Към партийния шеф.

Коментари (2)

Найден

15.02.2020 | 15:57

Ако имам един милион ще ги дам за а благотворителност.Тоест на някой наемен убиец, който да очисти това ш***но, корумпирано л*йно.В тълковния речник може да погледнете какво означава л*йно, а именно Тотев.

Отговори
5 1

Кацнала ми калинка

15.02.2020 | 14:21

Калинкииии , само калинки го обичат ! Който и да питам от приятелите си , всички го мразят тоя крадец и се питат как прокуратурата не г тикна в затвора за един от десетките случаи . Подкупна прокуратура ! Мафиотска държава !

Отговори
10 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?