4232

Всички настръхнаха! Невена Цонева призна, че е дете "индиго", вижда починали хора и болести

Певицата Невена Цонева призна шокиращи подробности за способностите, които има в подкаста си "Без граници с Невена Цонева"

Изпълнителкаат разкри, че вижда починали хора, които са сред нас, познава и аурата на човек само с един поглед. Чрез цветовете им тя провижда същността на хората, познава лошите и добрите, лъжата и предателството. 

Невена се определя като дете "индиго" със свръхспособности и добавя, че много други хора също са такива, но в 90% от случаите са неосъзнати или не искат да развият способностите си. 

"Аз мога да виждам доста неща, които обикновените хора не виждат като аурата и какви цветове са да знам кога лъжат, кога са искрени, да знам кой е влюбен кой е нещастен", казва Цонева, която, освен всичко друго, вижда и болестите в тялото на другите - къде се намират и какви са точно. Разказва и за случай, в който в асансьор видяла жена и й казала че е в края на живота си.

Цонева помага и за разгадаване на сънища, видения и карма. Смята, че отвъдния свят е щастлив и хармоничен и именно заради това не бива да страдаме по изгубен близък човек.

В един от епизодите тя дори отива в дома на своя последователка, която й казва, че там има някакво присъствие. Певицата още при влизането потвърждава, че в този дом има мъж и жена и те са предишни собственици на апартамента. Описва мъртвите като бяла светлина със силуети може да познае дали е мъж или жена и на колко е години

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
yytu

yytu

18.12.2023 | 23:16

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може-~----- https://da.gd/xlbio

Отговори
0 1
Хахаха

Хахаха

18.12.2023 | 21:41

Голям смях с тая . Дете индиго чула нещо и сега се прави на интересна . Не дете за да е такава . За това се нарича така . Дете индиго.

Отговори
3 2
Аз виждам неща, които тя не вижда

Аз виждам неща, които тя не вижда

18.12.2023 | 21:22

Като тъппа нещастна лъжкиня. Виждам също и тъп0тията в Марица, която ни пробутва тая помия.

Отговори
3 2
Психиатър

Психиатър

18.12.2023 | 21:00

Скоро ще я приберем в Курило

Отговори
2 2

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?