49

Всички мислеха Луна за бездетна, но тя извади от ръкава дъщеря и син

„Името на дъщеря ми е Бела Луна“, твърди изпълнителката. Наскоро Луна намекна, че имала и син. Пред "България Днес" певицата го потвърди, но засега не бърза да съобщава името му. „И двете ми деца с а в Европа. Ще разкажа всичко за тях, когато му дойде времето“, добави тя.

Луна сподели още, че наследниците й настоявали самите те да се представят пред цяла България, но семейното решение било да останат още малко в нелегалност и в един подбран момент да се представят пред цяла България. Затова те ограничавали майка си да разказва за тях, а планират да застанат лично лице в лице с медиите.

Според попфолк ветеранката това щяло да се случи на 1 март следващата година. Тогава в столичната зала „Арена София“ певицата ще направи първия си голям концерт от няколко години насам. Надсловът на събитието, иска ли питане, ще е „Луна президент“, подчерта блондито от Шумен.

Луна не отговори на въпроса дали Бела Луна и брат й учат или работят на Запад. „Всички ще ги видят на концерта ми и ще разберат от самите тях с какво се занимават“, непреклонна е певицата. Луна замълча и на питането защо досега е крила децата си. „Имаме си фамилни съображения, те са съгласни засега това да бъде така“, отговори мъгляво певицата.
Реклама 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Анти чалгар

Анти чалгар

17.12.2023 | 14:54

Няма нужда да се показват чалгопитеците със странни име. И майката е достатъчна да се посмеем .

Отговори
5 1
Куку руку

Куку руку

17.12.2023 | 14:53

Се показа пак.

Отговори
5 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?