46

Всички говорят за ръцете на Юксел Кадриев, какво се случва СНИМКА

Зрителите на bTV се вторачиха в кадър на Юксел Кадриев и по-точно в ръцете му. Водещият на централната емисия новини през уикенда се подвизава с два големи и доста кичозни според аудиторията златни пръстена.

Новинарят носи на лявата си ръка халка, която прилича на брачна, а на дясната има друг голям пръстен, наподобяващ любимите бижута на ромския етнос. Кадриев е закичен с венчалния пръстен от около година, като сега е прибавил и други бижута към накитите си, пише „Уикенд“.

„На ръката ми има пръстен. Не всеки пръстен е брачна халка. Освен това съм православен християнин и ако беше халка, щеше да е на дясната ми ръка“ – заяви преди време екранният партньор на Виктория Петрова и така опроверга слуховете, че се е оженил за втори път.

Юксел, чието име в превод от турски означава Буен поток, има връзка с блондинка на име Гергана. Двамата са заедно повече от година, като от обкръжението им твърдят, че доста си пасват и се разбират идеално. Журналистът с най-много лапсуси и Гергана пазят връзката си в тайна от медиите, защото не искат да се говори и пише за тях. За любовта им са наясно само приятелите и близките на двойката.

49-годишният тв водещ е фен на бижутата и къта в дома си няколко накита от жълт метал, които обича да носи в ежедневието си и да лъщи от километри. Юксел обичал през няколко месеца да си подарява по някое ново бижу, което веднага влизало в употреба. Той пазарувал от малък златарски магазин в центъра на София, където били запознати с вкуса му към по-натруфени бижута.

„Обикновено се ходи с часовник и най-много с един пръстен, особено когато водиш новини. Накитите му са хубави, но не е необходимо да се кичи като елха, Коледа отмина”, коментираха потресени от вида на Юксел и допълниха, че най-вероятно единият пръстен е подарък от любимата му Гергана.
 

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
13 коментара
Директора

Директора

02.05.2022 | 13:06

Колега и аз съм папарак но ти обираш овациите.Публикуваи нещо по интересно,смислено.....

Отговори
0 0
Динко

Динко

01.05.2022 | 21:19

Какво ви интересува човека оставете го намира да живее както намери за добре.След като си върши перфектно работата за разлика от всички наши полетици.

Отговори
3 1
Човек

Човек

30.04.2022 | 07:46

И какъв е проблема че носи жълт метал, всеки има това право. И защо все слагате ромите? Всички носят стига да могат да си го позволят!

Отговори
21 2
Iskren

Iskren

28.04.2022 | 22:45

ЗАЩО СЕ ЗАНИМАВАТЕ СЪС ЧОВЕКА

Отговори
31 1
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

28.04.2022 | 10:02

Тоз юксел ко са прай чи убича златуту...да доди тука у махалата и да скива как ходят нашти чавета и жини, утрупани сас синджимки,вериги, убеци кат елхи и обрачи мязащи на тез ут ходожествината гимнастика. Туй негувуту е нищо вав сравнение сас нас-ромити. Идин ма.н.гал. ни носи ли барем идно кило злату, начи няма паре и не варти мушенгии и далавери сас жилязу.

Отговори
12 19
Котето

Котето

27.04.2022 | 20:51

Юксел е пич от класа..нека носи каквото си иска...негова работа си е..другото всичко ние наред та само хорските работи да оправяме...той симпатяга от класа...гали окото на всяка жена..дано са щастливи с Гергана дълги години....❤️

Отговори
67 6
Миру

Миру

27.04.2022 | 20:48

Нас за нищо не ни бива ..как да го махнем Киро...като гоним мухи..голо вода сме в бг...първо клюките ще оправяме ..пък другото кой го гледа ..затуй сме на тоз хал....ще вдигат и цените още ние пак клюките ще оправяме и кой кво носи ...тъпа нация сме

Отговори
56 15
Пепелянка

Пепелянка

27.04.2022 | 23:45

Щом се мислиш за тъп,добре. Щом смяташ,че за нищо не те бива-пак добре. Само,бъди така добър,да не правиш обобщения. Ти самия с какво допринесе животът да се подобри? Или висиш в кафето по цял ден ,плюеш по всеки и чакаш някой да ти ощастливи живота? Я се спри! Никой не ти е виновен

Отговори
12 23
Хана х

Хана х

27.04.2022 | 20:45

Всеки има право да си прави какво си иска...нека си слага човека...щом му харесва..не му ги купуваме ние...много хубав мъж е ...жив и здрав всичко му отива

Отговори
57 6
ЮКА

ЮКА

27.04.2022 | 15:45

ОСТАВЕТЕ ЮКСЕЛ И ГЛУПОСТИТЕ КОИТО ВИ ЗАНИМАВАТ ОКОЛО РЪЦЕТЕ МУ ! ВИЖТЕ ПРЕМИЕРА КИРО КАКВИ ГИ ВЪРШИ ! НЕ МОЖЕ ЕДИН ПСИХО ДА ВОДИ СТРАНАТА НИ КЪМ УНИЩОЖЕНИЕ ! ТРЯБВА СКОРОТЕЧНО ДА ГО СВАЛИМ ОТ ПОСТА МУ ! ЩЕ ЗАГРОБИ БЪЛГАРИЯ ! МАЙТАП ВИ СЕ ВИЖДА !

Отговори
69 15
Невъзпитан

Невъзпитан

27.04.2022 | 14:31

Хубава работа, ама...вие си знаете !

Отговори
12 7

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?