Следвайте ни

Всички дами луднаха по този бърз ТЕСТ с пръстени и има защо

viber icon

Индивидуалният избор на бижута може да разкрие много детайли за личността на дамата, която ги носи, пише jenata.blitz.bg. Сега ще поговорим най-вече за пръстените. 

Сега попаднахме на много интересен тест. Всичко, което трябва да направите е да изберете един от шестте пръстена и ще научите как мъжете ви възприемат.

Ето ги и пръстените! Изберете един от тях!

Ето какво разкрива изборът на пръстен за вас като жена:

Пръстен № 1

Изборът на първия пръстен показва, че сте много изтънчена и чувствителна натура. Мъжете ви възприемат като крехка жена, това ги кара да искат да проявяват повишена загриженост към вас.

Пръстен № 2

Ако сте избрали втория пръстен, значи сте жена, която много се обича и глези. Мъжете са сигурни, че сте готови да похарчите последните си пари, за да се харесате и да изглеждате още по-добре.

Пръстен № 3

Изборът на третия пръстен показва, че имате много лек и весел характер. С вас никога не е скучно, мъжете ви възприемат като харизматична и интересна жена, която винаги е в състояние да ги развесели.

Пръстен № 4

Ако сте избрали четвъртия пръстен, значи сте свободолюбива и весела жена. Мъжете са привлечени от вас, защото за тях вие сте въплъщение на нов и пъстър живот.

Пръстен № 5

Изборът на петия пръстен подсказва, че сте мистериозна жена. За мъжете често е трудно да ви разберат, но те са привлечени именно от вашата мистерия.

Пръстен № 6

Ако изберете шестия пръстен, значи сте оригинална и креативна жена. Така ви виждат мъжете. Те са сигурни, че не можете да бъдете изненадани от червени рози и вечеря в ресторант, така че те трябва да измислят оригинални изненади за вас. Това е единственият начин да спечелят сърцето ви. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?