71

Все по-млада? Шокиращо ВИДЕО разкри как се променя Анелия през годините

Видеото с Анелия започва с нейна изява на концерт от 2002 г., когато е едва на 20 години и кариерата й тръгва с гръм и трясък

 

В Инстаграм се появи микс от клипчета на фолк певицата Анелия през годините, които ясно показват през каква метаморфоза е преминала от началото на кариерата си досега. 

Чалга група в Инстаграм са се заели със задачата да покажат как родни чалга величия се променят през годините и в повечето случаи с помощта на напредналата естетична медицина стават все по-хубави и млади. 

Видеото с Анелия започва с нейна изява на концерт от 2002 г., когато е едва на 20 години и кариерата й тръгва с гръм и трясък. Тогава пуска тоталните си хитове "Погледни ме в очите" и "Само мене нямаш". Носят се легенди за сумите, които Коко Динев е дал за реклама по онова време, за да стане любимата му известна певица.

Във видеото са поместени телевизионни изяви или концерти на Анелия през всичките години. Умишлено не са използвали кадри от видеоклипове, тъй като там са изключително направени и обработени чрез програми и трудно можем да добием реална преценка. 

Виждаме, че Анелия през годините е била чернокоса, а после постепенно започва да изсветлява косата и стига почти до блондинка. В последните две години се връща към тъмното и феновете са категорични, че това е нейният цвят и я съветват да не си прави повече експерименти с външния вид. 

На преден план се забелязват и корекциите по лицето на Анелия. Не можем да не отбележим по-малкият нос, който си е направила както и пипнатите учи. Но е успяла да запази женствеността си и не случайно е сочена за една от най-красивите жени в България. Пипала е по себе си, но с мярка, за разлика от много нейни колежки, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
oooo

oooo

18.11.2023 | 16:42

Вам обоим это понравится! Абсолютно новые возможности в сексе, независимо от возраста. Это очень крутая штука, попробовав один раз, вы никогда об этом не пожалеете]]------- http://surl.li/nizs

Отговори
0 2
Запри се

Запри се

18.11.2023 | 16:00

Учи, ще да е нещо между очи и уши

Отговори
0 1
ха ха ха

ха ха ха

18.11.2023 | 15:19

Добре,че изнамериха филтри за обработване на снимките,че такива като нея без грим и филтри са плашила.

Отговори
3 0
От толкова

От толкова

18.11.2023 | 12:57

Тунинг итя самата не може да се познае на стари снимки. От човек се е превърнала на пластмаса .

Отговори
3 0
Анти чалгар

Анти чалгар

18.11.2023 | 12:56

По точно как се трансформирала в силиконово изделие .

Отговори
3 0
От Пловдив

От Пловдив

18.11.2023 | 12:31

Кой го интересува тая дърта масттия!

Отговори
4 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?