Следвайте ни

Врява от Острова: Кейт и Уилям се счепкаха в ефир ВИДЕО

viber icon

Съдейки по най-последната публична изява на принц Уилям и Кейт Мидълтън, принцът се е провалил като баща, споделя blitz.bg. Двойката има три деца, седемгодишният Джордж, петгодишната Шарлот и двегодишният Луис, които наистина са центърът на техния свят.

Въпреки това, с всички кралски задължения и публични изяви, родителските отношения с децата понякога могат да страдат. В неотдавнашен разговор с управителя на агенцията по заетостта в Лондон Лойд Греъм, цитирана от английските таблоиди, стана ясно, че принц Уилям е склонен да забравя дъщеря си.

„Забравянето“ започнало да се обсъжда по времето, когато в разговора се споменава строителство на сгради. Тъй като Лойд е управител на строителна компания, разговорът бил насочен към кралската двойка. А именно Кейт първа реагирала на темата, сещайки се за децата си, които искали да видят как нещо се събаря или строи.

„Децата, особено Луис, искат да застанат до строителната площадка и да гледат как се случва всичко“, каза Уилям и добави, че ще го зарадва много, ако го заведе на строителната площадка на Лойд. Преди да успее да свърши, Кейт се намеси: „Не можеш да забравиш Шарлот, и тя иска“. Според медиите на Острова между двамата отдавна тлеел конфликт, затова, че принцът редовно неглижирал дъщеря си.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?