46

Ври и кипи във "Фермата", пловдивчанка с таланти обръща играта

Младата студентка по право влиза в битката за голямата награда.

Дотук във "Фермата" трима играчи напуснаха завинаги риалитито. Снощи трима нови герои запълниха техните места в двата отбора – една жена и двама мъже.

Линда Бонева е на 22 години, от Пловдив. Тя е студентка по право.

От първи до десети клас Линда учи цигулка в музикалното училище в Пловдив, а като тийнейджър започва да тренира академично гребане и печели над 100 медала от републикански, балкански и международни първенства. От 14-годишна свири на цигулка в центъра на Пловдив, за да покрива разходите си за състезанията по гребане. Днес го прави, за да създава настроение на пловдивчани.

„Влизам във "Фермата", защото мечтая да стъпя на Арената, да дам всичко от себе си и да спечеля. Участието ми ще е в памет на моята баба, която беше най-близкият ми човек“, обяснява Линда.

Павел Иванов е на 19 години, от Ловеч. Той е студент, фермер и спасител. Необвързан.

 Будно младо момче с много интереси и амбиции. От малък помага на баща си и дядо във фермерството. Като личност го формират бойните изкуства. Преди 2 години става държавен шампион по джудо и джиу-джицу. Свири на гайда, тъпан и китара.

„Влизам във "Фермата", за да се доизградя като характер и личност. Всички ще видят, че притежавам качества за петима човека, но искам да стана още по-добър“, казва Павел. 

Борис Добрев е на 27 години, от София. Той е оперен певец. Обвързан.

Произхожда от голямо и здраво семейство. Дядо му е оператор на емблематичните български филми „Козият рог”, „Осъдени души” и „От нищо нещо”. Страстите на Борис обаче са музиката и пеенето. Завършва Музикалното училище, а впоследствие става магистър в Музикалната академия с оперно пеене. Голямата си любов - Румяна, среща на оперната сцена.

Животът му е вълнуващ – пътува много в Европа и работи с прочути имена в оперното изкуство. „Влизам във "Фермата" защото съм сръчен и обичам да майсторя“, казва той.

Павел и Борис се присъединиха към Канатица, а Линда и нейното куче Барни - към Елбетица.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Голям

Голям

27.09.2023 | 19:21

Праз кой влиза не гледа тъпотия за селяндури и мало...умни.

Отговори
2 0
Какво

Какво

27.09.2023 | 15:29

Ври и кипи казана с компоти и трушия . Която затварят фермерите.

Отговори
2 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?

Към анкетата