Следвайте ни

Ври и кипи около Овена, една зодия прибира големите пари

viber icon

Овен

Денят е подходящ за интензивна работа в екип. Имате интересни идеи и ще се сработите с някой нов колега. Ще се изненадате колко общо има помежду ви. Въпреки това фокусирайте се главно върху задълженията си. Някой близък ще ви потърси за съвет – обърнете му нужното внимание.

Телец

Наскоро сте имали ново запознанство и знаете, че днес ще срещнете човека отново. Не се притеснявайте, защото ще проведете интересни разговори по дълбоки и сериозни теми. Така че, ще се насладите от приятната компания и спокойната атмосфера. Вечерта е време за тихи забавления.

Близнаци

Обърнете внимание на себе си и вашите желания и цели. Напоследък не сте имали време да останете насаме и да се насладите на спокойствието. Поглезете се с нещо малко – заслужавате го. Ако ви хрумнат интересни идеи, запишете ги веднага, за да не ги забравите.

Рак

Не всичко трябва да е перфектно. Днес ще срещнете затруднения на работното място, които ще ви разтревожат, но ще ви покажат нов, по-добър начин на изпълнение на задачите ви. Обръщайте внимание на детайлите. Някой ще се опита да ви даде съвет – вслушайте се в думите му.

Лъв

Ще срещнете човек, който ще ви направи много добро впечатление и ще имате възможността да прекарате повече време с него. Ще разберете, че не сте напълно съгласни с идеалите му, но можете да се разберете. Въпреки това, ако се появят конфликти, отстоявайте позицията си.

Дева

Ще се появят затруднения на работното място, които ще ви забавят. Ще се наложи да потърсите помощ. Опитайте се да подредите мислите си и да не се разсейвате. След време ще разберете, че тези затруднения са ви помогнали. Ще получите интересно предложение.

Везни

Днес е добър ден за споделяне на идеите си. Ще има хора, които ще са заинтересовани от това, което казвате. Въпреки това, не говорете твърде много – дайте възможност и на околните да изразят мнението си. Обърнете внимание на близките си – някой ще потърси помощта ви.

Скорпион

Обикновено интуицията ви подсказва правилните неща относно нови запознанства. Днес обаче, ще изпитате затруднения в това, да разберете с какъв човек общувате. Обръщайте внимание на детайлите, но ако не можете да стигнете до заключение, най-добре е да преустановите разговора.

Стрелец

Днес може да останете с впечатлението, че приятелите ви не се интересуват толкова от вас и вашите занимания. Погледнете ситуацията обективно – опитайте да игнорирате чувствата си. Ще видите, че сте получили грешна представа и настроението ви ще се подобри. 

Козирог

Днес ще получите новина, която ще ви развълнува. Въпреки това, не я споделяйте веднага с околните – най-добре е да проверите достоверността й. Стойте далече от драми и конфликти – ако е възможно, тръгнете по-рано към дома си – там ще си починете истински.

Водолей

Денят е хубав за вас, от гледна точка на делови сделки и контакти. Днес ще се наложи да дадете съвет, дори и да не сте сигурни дали е най-правилния. Доверете се на интуицията си. Времето е подходящо за решаване на здравословни проблеми и семейни дела.

Риби

Добре е днес да намерите баланс между време за себе си и време за близките си. Имате нужда от приятна компания и развлечения, но и от това да обмислите някои бъдещи планове и идеи. Обърнете внимание на финансовото си състояние – ще останете приятно изненадани.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?