71

Времето не прощава! Това Ива Софиянска ли е - феновете полудяха от тази СНИМКА

Ива Софиянска - Божкова се беше покрила от ноември насам и никой не знаеше нищо за нея. Последната й публикация е по повод рождения ден на съпруга й, а след това потъна вдън земя. 

Сега отново се появи отново в социалните мрежи и шокира всички. Последователите й едва я познаха на снимка, която тя качи в мрежата. А заедно с това съобщи за изненадваща среща и вероятно голяма новина, от която ще ви настръхнат косите. 

Щерката на бившия столичен кмет Стефан Софиянски пусна снимка на своето младо Аз - преди години, когато беше лице на предаването "Мело ТВмания". Спомнихме си как изглеждаше от онова славно време, когато ходеше предимно с дълга коса.  

Причината за тези носталгични спомени е сбирка на екипа на Мело ТВмания, която се е състояла наскоро. На кадъра виждаме, както Ива, така и Алекс Сърчаджиева, Петя Дикова, Йоанна Драгнева, Ники Илиев, Атанас Михайлов, Кака Лили (Лилия Вучкова) с мъжа й и други. А загатването е, че старият екип е напът да стане нов.

Дали предаването наистина ще се върне на екран и под каква точно форма, предстои да видим. Но определено проектът се пече и е вече почти готов, пише show.blitz.bg.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Българин

Българин

24.01.2023 | 16:02

Тази с голямата кратуна да ходи в цирка.

Отговори
0 1
Ааахъм

Ааахъм

24.01.2023 | 10:10

Кояяяя?????

Отговори
1 0
Журналя

Журналя

24.01.2023 | 09:17

Вие нормални ли сте?

Отговори
3 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?