2374

Време е за ново начало: Как трябва да започне лятото всяка ЗОДИЯ

Преди лятото е важно да се настроите за успех и да се заемете с енергийно пречистване. Тази зима и пролетта далеч не бяха най-благоприятните, така че трябва да се опитате да се отървете от спомените за неприятни събития от миналото, пише Edna.

Ето какво съветват астролозите всяка зодия:

Овен

Овните могат да станат много податливи на критика, така че до лятото трябва да повишат самочувствието си и да се отърват от мислите за собствената си малоценност. Колкото по-добро е настроението на представителите на знака в началото на юни, толкова по-хубаво ще бъде началото на лятото за тях. За Овните това лято обещава да бъде много продуктивно.

Телец

Астролозите препоръчват на Телците подходяща почивка в последните дни на май. В работни дни е най-добре да се претоварвате възможно най-малко. Първите дни на лятото трябва да се посрещнат в добро настроение. Тук ще важи същият принцип като с Нова година – както Телците посрещнат лятото, така и ще го прекарат.  

Близнаци 

Информационните потоци в края на пролетта ще бъдат много мощни, така че преди лятото трябва да сте особено внимателни към всичко, което се случва. Възможно е Близнаците да успеят да научат нещо много важно. Астролозите съветват да събирате информация, да придобивате нови знания, тъй като това лято ще трябва да ги приложите на практика.

Рак

Астрологичното подреждане в момента е такова, че Раците не са в най-изгодната позиция. Това означава, че трябва да пестите енергия за лятото. На 27 май Венера ще премине в знака на Телец, което ще провокира мощно увеличение на късмета за хората от този знак. Необходимо е да се акумулира енергия, за да се направи решителен пробив в самия край на май и началото на юни. 

Лъв 

Преди началото на лятото Лъвовете трябва да се отърват от негативните емоции и да се опитат да сключат мир с враговете си. Ако това не се направи, тогава много енергия и сила това лято ще бъдат изразходвани за разправии и войни. Създаването на нови недоброжелатели също е строго забранено. Необходимо е да внесем светлина и доброта в този свят.

Дева

Всичко, което Девите трябва да направят до края на май, е просто да пазят нервите си, правейки приятни неща възможно най-често. Преди началото на лятото ще трябва да подредите нещата у дома, на работното място, в колата. Също така е необходимо да се правят само добре обмислени действия. Никой не е застрахован от грешна стъпка, но е по-добре да бъдете по-внимателни.

Везни

За Везните подготовката за лятото трябва да бъде свързана с трансформирането им. Можете и дори трябва да пробвате нова прическа. Освежете гардероба си или просто започнете да носите някои необичайни неща, за които може би сте забравили. Също така в края на пролетта или началото на лятото астролозите съветват Везните да пренаредят мебелите в дома си.

Скорпион

Всичко, което се изисква от Скорпионите за успешен старт на лятото, е да поставят правилните приоритети. Трябва да спрете за момент и да помислите внимателно кои неща и проекти са най-важни в момента. Време е да оставите настрана второстепенните задачи и да се заемете с нещо наистина важно.

Стрелец

Стрелецът може да спечели положителна енергия чрез общуване с правилните хора. Преди началото на лятото на 2022 г. астролозите силно препоръчват да прекарвате времето си сами колкото е възможно по-малко. Така Стрелецът ще може да стане по-оптимистичен, по-продуктивен в творческо отношение.

Козирог

Козирозите трябва да са в постоянно движение, започвайки от втората половина на май. Можете да ходите пеша, да ходите на командировки, да шофирате извън града с кола. Трябва да погълнете силата на природата, като сте по-често в гората или в планината. Трябва да останете вкъщи възможно най-малко.

Водолей

Водолеите трябва да запомнят преди началото на това лято, че пътят се простира под краката на вървящия. Повечето от успехите на идващото лято ще бъдат свързани с това колко добре Водолеите избират пътя си в края на май. Трябва да действате, но не натискайте газта до край, за да не изгорите.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?