1553

Връзкари! Наум Шопов уреди Теа в баровското имение на "Ергенът"

Снимките на "Ергенът" 3 приключиха. Водещият Наум Шопов публикува снимка от летището на гръцкия остров Родос, на която виждаме половинката му Теа Минкова и дъщеричката им Амая. „Всички рози са дадени! Прибирам се с най-ценното“ – написа потомственият актьор.

Този път снимките на "Ергенът" не бяха в Турция, а в Гърция. Всички се глезеха в луксозно имение, в което дамите са се стремили да пленят сърцето на бизнесмена Александър Младенов.

Другата новост е, че Теа Минкова също се включи в работния процес. Двамата с Наум заснеха онлайн изданието на романтичното риалити.

„Мега яко стават снимките, защото интервюираме момичетата, които си тръгват от имението. Ще станете свидетели на техните неподправени реакции. Онлайн поредицата ще се появява в btvplus.bg след излъчването на ефирния епизод“ – споделиха Теа и Наум в началото на октомври, докато използваха един от почивните дни за разходка на малко познатия гръцки остров Сими, намиращ се близо до Турция.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ytuyt

ytuyt

10.11.2023 | 22:46

Мнозина страдат от диабет и дори не знаят, че са болни, но сега е напълно възможно да се предотврати диабет или да се излекува. Има уникално лекарство, което подхожда на всички и действа бързо, прочетете го сами~~~-- https://min.lc/diabexin

Отговори
0 0
Всички

Всички

10.11.2023 | 21:11

Дружно местиме в крачолите кой каквото има .

Отговори
2 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?