49

Връща ли му пръстена Ивелина? Сашо Кадиев попари всички за сватбата

Сашо Кадиев връчи пръстен на приятелката си Ивелина Чоева, но се офлянква за сватбата. Той казал на колегите си „викайте ми годеника“, с което дал да се разбере, че преминава от ергенлъка към статус на обвързан човек. Разкрил е обаче пред близки, че не бърза със сватбата и вероятно тя ще бъде догодина или по-догодина. Тоест може да е и през 2024-та, ако невестата дотогава не е размислила и не е върнала пръстена на Кадиев, пише "Уикенд".

Злите езици говорят, че той винаги ще бъде „женен“ само за една жена и това е неговата майка – Катерина Евро, като дори тя на шега е написала в социалните мрежи „Саше, може ли при жива майка да се жениш!“. Манекенката от своя страна й е отговорила с „отменям те, Кате“.

Любопитното е, че един от първите коментари, честитили на двойката е бившата половинка на Кадиев – Таня Тончева, която е написала „Честито“, а също е качила и иконка сърце към коментара си. Двамата с Кадиев имат дете заедно.

Водещият е бил заедно с нея няколко години, а връзката им е била толкова силна, че Катерина Евро е била сигурна, че двамата ще сключат брак.

Въпреки, че не е привърженик на брака, Кадиев е спазил традицията да поиска ръката на булката от родителите й, като в случая е направил това от майка й, тъй като баща й починал отдавна.

Пред близки той споделил, че носил в себе си пръстена няколко дни и решил, че моментът е дошъл на Бъдни вечер. Тогава били двамата били в дома на майката на избраницата му.

Той се обърнал към нея с „Майко, даваш ли ми ръката на това прекрасно момиче?“, а на любимата си заявил „любов моя, ще се омъжиш ли за мен“, като допълнил, че я обича много и иска да са заедно завинаги.

Сред приятели той споделил, че в бъдещата му жена видял всички качества – красива, отговорна, умна, добра и грижовна.

Тъщата на майтап споделила, че мислила, че е била непослушна през годината, но явно е грешала щом Дядо Коледа я е дарил със зет.

В хайлайф средите се заговори още през ранна есен за годеж между известната двойка. Тогава бе забелязан пръстен на манекенката, който мнозина смятаха, че е годежен. Вече стана ясно, че е бил просто бижу, а истинският годежен пръстен е на ръката й от Коледа.

Все още не е решено кога ще е сватбата, като Кадиев е споменал, че това зависи единствено от него. Вероятно е свързано с натоварения му график в телевизията и ще е необходимо да намери „прозорец“ в него. Освен воденото предаване по БТВ той има и редица други участия и ангажименти, поради което пътува често.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
10 коментара
Артур

Артур

11.01.2023 | 23:18

ВЕЧЕ ИЗПАДАМ В НЕРВНА КРИЗА ОТ ТОЯ Сандо И ИЗТРЕЩЯЛАТА МУ МАЙКА, ТАКА НАРЕЧЕНА,НАБЕДЕНА катето евро. Двамата са се издухали та издухали!

Отговори
6 4
ДЖО

ДЖО

10.01.2023 | 17:14

Намерил си е журналистка от Марица

Отговори
3 1
Анонимен

Анонимен

10.01.2023 | 11:00

Стига сте ни занимавали със джендъра Кадиев.Спрете да ни занимавате със тъпотий..Дайте нещо по същество

Отговори
16 3
Така ли

Така ли

10.01.2023 | 10:28

Ох, каква ,, новина" , майко мила. Толкова клюки ръсите , толкова тъ потия се изсипва около житието и кор..валя ...щината на тези двамата, че няма думи . Колко объркан мъж е този . Неща..стник , в неговите очи тази дама била умна ( да не беше се показвала по тв с тъ пи коментари за тъ пите си преживявания , някой можеше да повярва ) , че била отговорна ( то това ли се очаква от жена , която се мушка в леглото на някого, който е зарязал детето си и жената, която го е родила ) ...красива била - ми да се огледа около себе си ...такива под път и над път . Добротата - как я разбира кадийчето ...да галиш чуждото дете и да се мазниш пред майката ...Пази Боже от такива .

Отговори
18 3
Увана

Увана

10.01.2023 | 07:35

Моля, спрете да ни занимавате с това недоносче на природата. Жалко за рейтънга, който губите, заради Сашко-олигофренчето

Отговори
20 4
Мариана Савова

Мариана Савова

09.01.2023 | 22:06

Как може да му се вярва на Кадиев.Нали има дете от другата жена,нали и нея също е обичал.

Отговори
23 1
стига бе хора .

стига бе хора .

09.01.2023 | 13:53

Стига простотии

Отговори
37 0
Ппппп

Ппппп

09.01.2023 | 13:44

Охххх,стига с тоя олигофрен сте ни занимавали.

Отговори
44 2
Абв

Абв

14.01.2023 | 05:02

Всеки ден пишете за някакви дребни нещица за Кадиев и майка му. Всички ви казват, че е безинтересно и прекалено. Втръснахте на всички с незначителните нещица, които публикувате за тях. Време е да спрете да ни занимавате с тях, не мислите ли??? Много хора много пъти дори грубо ви ги казаха. Чуйте какво ви казваме!!!

Отговори
3 1
Без име

Без име

09.01.2023 | 13:18

Противна личност.Кой плаща за таки простотии за да ни занимавате?

Отговори
52 3

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?