3906

Враждата пламна отново: Евгени Минчев и Йорданка Христова пак на нож


Враждата между светския лъв Евгени Минчев и естрадната прима Йорданка Христова пламна с нова сила

 

Лорда изпрати странна честитка до Данчето малко след 80-ия й рожден ден. „Като гоблен от социалистическо читалище са ми тези цветове“, посече той одеждите, с които позират за общата си снимка Данчето Христова и Васил Найденов.

„И то цветове какви – сякаш дъжд е плющял върху тези дрехи, особено на Йорданка Христова. Цветовете са размити, неясни, допускам, че са прани на обществена пералня със сходни по колорит неща. С много снизхождение трябва да се подходи към роклята, която в очите ми изглежда на моравосини петна“, изгаври се юбилейно с именитата певица Минчев.

За капак той обобщи, че платът на роклята й „май е ял бой, а Данчето, дали подобно на една италианска доня, е тъпкала червено грозде за вино“.   

Естрадната ветеранка още не е реагирала публично на жлъчния коментар на паркетния лъв, но в тесен кръг доверила, че няма да му се размине, пише България Днес.

Дебелашките шеги на Евгени издават, че изпълнителката на „Аз съм просто жена“ е трън в очите на модния законодател. Двамата деляха една стая в къщата на ВИП Брадър преди няколко години. На излизане от риалитито Лорда се изцепи, че Христова му се е срутила в очите като звезда. „Тя е темерут, много властна, но продължавам да обичам песните й“, уточни все пак той.

   

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Докога

Докога

20.09.2023 | 11:13

Защо все още се дава свобода на този откровен мушморок и наглец да коментира други хора.

Отговори
2 0
Кокона

Кокона

19.09.2023 | 14:52

Нека да спрем! Йорданка се прави на палячо с разни широки одежди а лорда уж екстравагантен!!!!

Отговори
0 1
Андрешко

Андрешко

19.09.2023 | 08:54

Няма ли кой да го пребие този джендър

Отговори
12 1
Кали

Кали

18.09.2023 | 23:57

Аман от просташките му коментари. Тоя клоун наистина се е взел на сериозно.

Отговори
40 3
Моден специалист

Моден специалист

18.09.2023 | 23:24

А как пародийно се облича ватманът Евгени! Такива ужасни дрехи никой друг не носи. Клоун -шарен и дебел! Но по-скоро жалък, отколкото смешен.

Отговори
45 2
Георги v.

Георги v.

18.09.2023 | 22:53

Хайде пак цървула "Лорд".Отново с неговите глупости и лъжи. Милена "национален герой", Данчето "естрадна звезда" (такова понятие в поп музиката няма) и т. н.

Отговори
29 3

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?