4232

Връхлитат ги големи промени! Тези 3 зодии да внимават много на 15 май

От съществено значение е да държите двата си крака здраво стъпили на земята

От 15 май 2024 г. Меркурий преминава през архетипа на Телеца. Обикновено бързата планета трябва да забави своя ход. Вместо да предприема непредсказуеми полети в небето, Меркурий трябва да стъпва спокойно. 

 

Телец

Меркурий се приземява във вашия знак. Вашият житейски път е обагрен в мисловни нюанси, които ви насърчават да гледате на живота през интелектуален обектив. Облакът от объркване се разсейва. Емоциите, които някога са ви затормозявали, сега са лесни за разрешаване. Рационалният, дистанциран подход насърчава нови перспективи. Яснотата ви освобождава от оковите на субективизма, тъй като виждате, че нещата не са толкова лични, колкото са ви се стрували преди.

 

Лъв

 В момента, в който Меркурий навлезе в знака на Телеца, във въздуха витае сериозно чувство. В професионалната сфера се изисква рационален подход за адекватно решаване на проблемите. Ако сте се чувствали емоционални, дейни или разочаровани от професионалния си живот, дистанцираните перспективи ви заливат, позволявайки ви да се облегнете назад. Наблюдавайте. Вашата проницателност е от ключово значение. Мъдростта от миналия опит ви спасява от това да правите същите грешки два пъти. Практичната ви природа взема връх, което ви позволява отново да видите по-голямата картина.

 

Скорпион 

Решенията ви във връзка с взаимоотношенията имат по-мъдър подход, тъй като Меркурий навлиза в Телец. Стремежът към интелектуално сливане обосновава вашия партньорски кръг. Вместо да се изгубите в повърхностното привличане, ключово е да отделите време, за да опознаете някого. Дори в най-стабилните връзки никога не познаваме някого напълно. Този транзит ще ви подтикне да изследвате любимите си хора с новооткрито любопитство, пише Actualno.com.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?