46

Връх на интригите в "Игри на волята", зрители точат зъби за отмъщение

Жертва на интрига ли стана първата изгонена от шоуто

Мениджърът в IT компания Илина е първият отпаднал участник в четвъртия сезон на “Игри на волята: България”.
 
 
Зрителите са категорични, че първата напуснала риалити предаването е станала жертва на интригите на сочената от сега за победителка Жени Джаферович, пише hotnews.bg.

"Браво момиче, че не се кланяше на гадната Джаферович. Успех в живота", пише почитателка на Илина. "И Филип не трябваше да е на елиминации, но уви не е удобен на госпожата. Ще ми е интересно като иде тя дали ще оцелее от елиминацията", пише друга, явно визирайки половинката на Ваня Джаферович.

“Дадох най-доброто от себе си! Не смятах да се откажа до последно, въпреки че ми беше доста силова тази битка. Наистина ми тежеше много!” - сподели Илина пред Димо и Ралица минути след края на битката. Тя напусна състезанието с гордо вдигната глава: “Смятам, че човек трябва да губи с достойнство. В случая Виктория беше много по-добра от мен и аз уважавам нейната победа”.

По-рано в битката за спасение един срещу друг се изправиха номинираните от племената на Супергероите и Безстрашните - Фейгин, Виктория, Филип и Илина. Филип показа изключително самообладание и издръжливост и спечели битката с огромна преднина. След него мястото си в състезанието доказа младата фигуристка Фейгин, която завърши на втора позиция. Третото място на Илина ѝ осигури предимство в елиминационната битка срещу Виктория, която трябваше да носи с 20 килограма по-тежък кран, за да остане в състезанието. Въпреки че Непобедимите успяха да съхранят племето си цяло през първата седмица в предаването, това не успя да успокои страстите на Дивата река. Капитанството на Куков беше поставено под подробен разбор с акцент върху минусите, което доведе до открит сблъсък на характери между него и Генчо.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Буца

Буца

11.09.2022 | 13:41

Във всички такива скапани шоу програми има интрига иначе няма да се гледат , не че стават за гледане .

Отговори
1 0
Бръбалечка

Бръбалечка

10.09.2022 | 20:02

Защо ще точиш зъби за някава непозната , която участва предаване за пари и слава и известност. Какво толкова се прягат от някакво шоу. Това не съм го гледал и няма да го гледам . Нямам време да си губя времето. Предпочитам полезни неща . Нещо образователно или научно .

Отговори
4 1
Бръм Баррр ъче

Бръм Баррр ъче

10.09.2022 | 19:56

Тези предавания са скучни досадни , безинтересни . Интриги между участниците , такива шоу програми показва една група хора който се борят за пари и слава . Малко тормоз получават някоя и друга игра за изпитание на сила и ловкост . За мен това пълна скука и загуба на време . Предпочитам да гледам нещо образователно .

Отговори
4 0
Пловдив

Пловдив

10.09.2022 | 18:21

Кралицата умря да живее британска марица.

Отговори
1 4
Доктор  до Пловдив

Доктор до Пловдив

11.09.2022 | 07:34

Не си добре но ще те оправя една риза с дълги ръкави и малко хапове и ски готов за подвизи в меката стая.

Отговори
1 0
Тв критик

Тв критик

10.09.2022 | 18:05

В това предаване имали изпитания на волята или само интриги. Като гледам е създадено за удоволствието на зрителя ,да гледа как група хора се хапят и дразнят.

Отговори
5 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?