1553

Враговете завиждат! Гала го направи в джакузи и на 55 СНИМКИ

ТВ звездата Гала ще навърши 56 само след броени дни. Водещата гласи голям купон за празника си, който ще посрещне в новия си дом, на брега на язовир Искър. Освен всичките екстри, с които се е сдобила блондинката - в имението на двора е поставено джакузи. В което разпуска всеки уикенд и се показва  по бански даже по телевизията.

Елегантната и стройна водеща от Плевен  от ония дами, които не се притесняват от възрастта си. Тя често се е хвалила, че фигурата си дължи на добрия си ген и не по-малко на козметичните грижи, които полага за лицето и тялото си.

Откакто с по-младия Стефан заживяха на брега, влюбените се хранят предимно с риба. Той готви вкъщи за жена си, която всекидневно е на работа в шоуто си

Ако си спомняте снимките на Гала от Малдивите  където двойката бе преди 3 години ще се сетите, че тогава лично Стефан показа стегнатите гърди на половинката си, която бе на 52. На които се забелязват и стегнатите й задни части.

А сега можем да видим блондинката по бански след три години, Гала сякаш не е мръднала и се плацика с любимия си в джакузито навън. Близки до нея хора издават, че вместо да замине на почивка това лято водещата използвала отпуската си за разкрасяващи интервенции на бюста и  лицето  и наистина се е подмладила.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
И аз си

И аз си

04.02.2023 | 13:42

Имам джакузи в апартамента пълня вана и после сядам вътре с 2 паници боб или леща и става яко балбукане .

Отговори
2 1
Тая

Тая

04.02.2023 | 13:41

Вече се чуди кво глупост да сътвори или покаже .

Отговори
3 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?