Следвайте ни

Вятър и в прогнозите на астролозите

Овен

Силният вятър ще отвее много ненужни неща от битието ви. С изненада ще установите, че макар да са били важна част от него, те изобщо не ви липсват. Не проявявайте излишна загриженост и продължете напред!

Телец

Днес ще установите, че нещо ви липсва. За да го получите ще трябва да се разделите с друго. Така е в живота, не се колебайте много.

Близнаци

Денят обещава интересно познанство, в което ще ви се иска да се втурнете бързо и да дадете много. Помислете добре дали не се разкривате прекалено.

Рак

Денят ще ви даде някои отговори. Не ги търсете от други. Пазете нервите си, защото се отразяват на физическото ви състояние.

Лъв

Доброто ви настроение днес ще направи чудеса. Очаквайте забравен реванш. В много отношения ще спечелите повече, отколкото сте очаквали.

Дева

Тази неделя бъдете внимателни за здравето си. Рискувате да се заемете с непознати дейности, които може да доведат до нараняване или травма.

Везни

Денят предполага търсенето и намирането на истина. Получената информация няма да е очаквана, но ще е самата истина и ще трябва да я приемете, такава каквато е.

Скорпион

Много е важно да сте честни със себе си. Ваш идеал ще рухне. Да, напълно възможно е да нямате нужда от него и това е напълно нормално.

Стрелец

Отстрани нещата изглеждат лесни, но днес ще ви се наложи да се потопите в същността им и да разберете сложността на дейността, с която сте се заели. Разбира се, вие ще се справите чудесно.

Козирог

Хладнокръвието ви ще бъде победено от настойчивата обич на скъп за вас човек. Не се противете на процеса, може само да спечелите. 

Водолей

Промяната ви носи удоволствие, но не забравяйте, че за да е ефективна трябва да се приема на малки дози. Излишествата почти винаги са пагубни.

Риби Ако се чувствате добре, значи сте на прав път. Това, че действате нетипично за себе си, не означава, че правите нещо лошо. Всичко се променя – дори и вие!

Източник: Actualno.com

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?