2374
Следвайте ни

Войната загрубя: Илиян разкри личен запис за дебелите връзки на Гани с ГДБОП СНИМКИ

viber icon

Войната между съпрузите Илиян Найденов и Джулиана Гани мина границата на нормалността и намеси една от най-важните силови структури в държавата-ГДБОП. Съпругът на силиконката изплака, че може да бъде премахнат и че жена му има дебели връзки, дори в дирекцията за борба с организираната престъпност. На запис, качен преди малко от фитнисинструктора се чува как Гани споделя, че е била интимна с шефа на спецполицаите, който се казвал Васко.

Очевидно е, че силиконката лъже както обикновено, защото директор на ГДБОП е главен комисар Калин Стоянов. Той смени на поста Любомир Янев и никакъв Васко няма сред директорите. В записите Гани непрекъснато повтаря колко мрази мъжа си, докато през цялото време в инстаграм демонстрираше перфектно семейно щастие.

Тя дори заплашва да го наръга, докато спи и го замерва с камъни. Найденов, който очевидно месеци наред е записвала все още законната си половинка, се държи неадекватно, като се жалва като ощипана госпожица и предупреждава, че ако с него се случи нещо, доказателствата няма да потънат. Как може здрав и прав мъж да се бои от силиконка, с очевидно развинтено въобръжение, остава загадка.

Заместването на държавна структура в ужасни махленски скандал обаче е напълно недопустимо, както и поведението на доскоро влюбените гълъбчета. Редно е прокуратурата да се намеси и да попита Гани защо сипе клевети срещу ведомството. По-късно публикацията на Илиян бе докладвана и блокирана, но той не се предаде и написа: "Истината винаги ще намери пътя си". 

Тази публикация също не съществува вече.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Деликатен

Деликатен

14.11.2021 | 13:36

Разбирам притесненията Илиянови, след като се е помпила яко с десетки видни мутри, сега като нищо може да иска да му отмъсти.

Отговори
6 0
илиянеееее

илиянеееее

14.11.2021 | 11:41

джубка общата на няколко поколения....

Отговори
8 0
илиянеееее

илиянеееее

14.11.2021 | 11:41

е тя е почнала от васко а той е куриера ....ще стигне и до шефа...............ега ти циганите как не ви е срам да ни занимавате...днес е ден за избори не за ку.рви и разни селски ергени ....тоя илиян пускай я тая учебна пу.шка на следващия ...и черпи че си се отървал от отя б.о.клук...

Отговори
10 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?