Следвайте ни

Войната пламна! Удари ли Николаос Цитиридис Слави в земята

viber icon

Широко рекламираното шоу на Николаос Цитиридис по БТВ, което стартира в понеделник вечер, и т. нар. отговор на Слави по същото време в неговата телевизия бяха поразително еднакви.

И двете представления започнаха с малко смешки на тема гръцкия произход на Николаос. При Слави преминаха през изпълнението на любимата песен на Васил Илиев - Епимено на Христос Кириадзис, а при Николаос с автоиронични скечове, в които се правеше, че говори на развален български с подчертан гръцки акцент като във филма “Хитър Петър”, след което продължиха с дълги интервюта с любим актьор - Димитър Рачков при Слави и Юлиян Вергов при Николаос. Двете интервюта бяха интересни, разиграни, но вече четени и виждани. Леко прекали с фекалната тема и изобразяването на подмиване. Беше на ръба на добрия вкус и даже малко оттатък.

Това, което може да се каже като обща тенденция е, че доста се подценява сценарният труд. Същото може да се каже и за проваленото шоу на Дони по БНТ.

Трите представления разчитат на интересен събеседник, който сам да изкара съдържателен половин час, а няма напън за нещо наистина смешно и оригинално. И трите опитват да бъдат забелязани с преминаване в скандалното. Само Слави опита нещо злободневно политическо - частта за евентуалното премахване на валутния борд.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Тони

29.01.2020 | 17:40

По принцип не съм фен на Слави, но тоя надут ХЛАПАК по бтв, направо не мога да го гледам! Крайно ми е неприятен, противно ми е дори това, че е полуплешив на тази ранна възраст, а неоправдано голямото му самочувствие направо ме дразни. Намирам дори усмивката му за някак лигава и лицемерна. Много неподходящ "заместител" са сложили, а за заглавието да не говорим - крайно неподходящо! Изобщо - пълен провал!

Отговори
1 2

Омзи

28.01.2020 | 23:01

Удари се сам в земята. Чиста проба мизерна имитация.

Отговори
7 4

Пацифист

28.01.2020 | 16:14

Ще поживеем, ще видим!

Отговори
3 5

Антигона

28.01.2020 | 14:57

...които се радват на талони за триене, сериали от съмнително качество и на великите твърдения от най-високо място, че сме цъфнали и вързали

Отговори
5 2

Антиген

28.01.2020 | 14:54

тези примитиви са забава за една аудитория, без ценностна система

Отговори
6 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?