1939

Войната на телевизиите: NOVA извади тежката артилерия срещу bTV с този ход

С новия сезон борбата за рейтинг между телевизиите става кръвожадна. Засега NOVA води едни гърди напред с този ход

Най-после обявиха старта на любимото на много зрители готварска шоу Hell’s Kitchen. Вечерта на 20 февруари шеф Виктор Ангелов ще ни запознае с новите участници, които ще се борят за голямата титла и наградата от 100 000 лв.

Един от снимачните дни беше по време на фестивала „Сурва“ в Перник.

Аз съм довел моите кукери, с които също ще спретнем шоу. Тъй като днес предстои да се заснеме един от епизодите на предаването Hell’s Kitchen, задачата пред участниците днес е доста отговорна. В Перник не се идва без предварителна подготовка, тъй като може да се срещнете с пернишка сурвачка. Това е винкел с пуканки. Тъй като не искаме да ни изпращат с такава сме подготвили страхотно меню и всичко по БДС. Сочно, вкусно и издадено на момента. Още от миналия сезон, ние отиваме при хората, а не ги чакаме те да дойдат при нас. Както сме днес в Перник, така ще обиколим още интересни места. Очаквайте ни и гледайте предаването. Това сподели пред камерата на Нова ТВ шеф Ангелов.

Тази година в Hell’s Kitchen отборите няма да са два, а три. Имаме звезден отбор, съставен изцяло от звезди, които са готини и забавни. Някои могат да готвят като истински шеф-готвачи, други са аматьори и тепърва ще се учат, но на финала в моите ръце, нещата ще излязат както трябва, разкри част от изненадите шеф готвачът, пише vihrogon.bg. Тази година ще ходим и на гости в някои от участниците, които ще имат възможност да поканят останалите в своя роден дом.

Макар да вика, хвърля тигани и храна, и се кара, шеф Ангелов е един от любимците на зрителите.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?