71

Войната между Мони и Габи в "Ергенът" продължава и извън шоуто

Словесната война между Габриела Бланко и Мони Зенгинер от "Ергенът" продължава с пълна сила. И по всичко изглежда, че скоро няма да затихне.

Макар бели-денс танцьорката да напусна шоуто, тя продължава да сипе огън и жупел по своя враг № 1 в "Ергенът". Наскоро даже Мони сподели, че Габи Бланко се храни от "злоба, вулгаризъм и пошлост".

На този фон Зенгинер печели хиляди нови последователи, а и достатъчно положителни коментари в социалните мрежи. Само че за нея не липсват и доста негативни коментари.

В същото време обаче, потребителите, освен нажежени реакции в мрежата, вече пускат и малко по-различни коментари, защото започнаха да виждат Бланко от забавната ѝ страна. Поне това става ясно от последните епизоди на риалити формата на bTV. Точно пиперливите шеги обаче, станаха повод за някои противоречия.

"Габриела се храни от злоба, вулгаризъм и пошлост и тук нямам предвид професионалната ѝ сфера, която е публично достояние, а енергията, която ѝ е нужна, за да се почувства по-малко нещастна. Изпитвам истинско съжаление както към нея, така и към семейството ѝ", споделя Мони в скорошно интервю. И е категорична, че завистта е най-висшата форма на възхищение, макар да е изтощително за самата нея, пише show.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ами,

ами,

25.03.2023 | 15:55

Тези двете са от един дол дренки.Този на пошлостта,вулгарността и обезобразяването от ранни години.Напразно погубена младост.

Отговори
5 0
ами,

ами,

25.03.2023 | 15:51

Тези двете са от един дол дренки.Този на пошлостта,вулгарността и обезобразяването от ранни години.Напразно погубена младост.

Отговори
5 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?