49
Следвайте ни

Война във "Фермата": Фаворитка за 100-те бона яхна метлата, не могат да я озаптят СНИМКИ

viber icon

Една от сериозните претендентки за стоте бона във „Фермата“ - козметичката Мартина, атакува плейбоя на стопанството Пламен. Мускулестата брюнетка го нарече сериен сваляч, след като той пробва да оплете в мрежите си футболната съпруга Теодора.

"Пламен е нарцис, егоист и себелюбец! Първо се пробва с мен, но удари на камък, защото му дадох да разбере, че няма къде да стигне. Следващата беше Теодора. Ако имаше още една жена, която той да престъпи, щеше да го направи", избухна Мартина срещу участника, с когото доскоро поддържаше приятелски отношения.

Козметичката предположи, че Пламен се пробва с омъжени жени като нея и Теодора, защото имал проблем с майка си. Самата Теодора също много се разстрои от свалката на Пламен под формата на кодирано съобщение преди броени дни, с която той наруши правилата на продукцията, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Дейзи

Дейзи

11.11.2021 | 20:53

В началото Мартина ми харесваше , но тя е виновна за разделението във фермата , а Любо стана нейн придворен , но още не го е разбрал . Искам Живка да спечели .

Отговори
31 0
Мнение

Мнение

11.11.2021 | 20:42

Няма по голямо мрънкане от тази Теодора То не бяха сълзи, не беше рев.... Не била дала повод... Тя му се мяташе на този Пламен , то не бяха кълбенца, не бяха плетки.... После тя била света вода... И този Любо и той я защитава , то няма лошо ама тя кучката като си вдигне опашката и след нея ...

Отговори
31 5
Роза

Роза

11.11.2021 | 15:41

Маргина е като кон ,жив травестит,а за Теодора нямам думи,по голямо недоразомение не бях виждала.

Отговори
57 3
Карамфила

Карамфила

11.11.2021 | 13:04

На тази Мартина да й завидиш на самочувствието .Нито е хубавица, нито е казвал Пламен, че я харесва. Изглежда той не знае, че я е харесвал.

Отговори
77 4
Реплика

Реплика

11.11.2021 | 12:56

Разстроена била? Боже, прегръща ги наред, сега рони крокодилски сълзи. Ралица, Живка, Ваня, Стефан, Жоро. Един от тях трябва да спечели. Всичко друго е смрад.

Отговори
86 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?