Следвайте ни

Война в поп фолка! Пайнера проговори за Камелия и я заби в земята

viber icon

Истинска поп фолк война пламна между Камелия и музикалната компания „Пайнер“. Причината е откровено интервю на певицата, в която тя бе категорична, че чалгарската фирма залязва, а много колеги са последвали примера й да станат независими изпълнители, след като са се уверили, че опитът на самата Камелия работи. Припомняме, че тя напусна „Пайнер“ преди шест години, но това не попречи на успешната й работа. Певицата създаде прецедент, като в продължение на няколко години е част от журито на „Гласът на България“, прави нови песни и не се оплаква от липса на участия. Явно обаче думите и успехите й подразниха компанията на Митко Димитров, откъдето й напомниха, че тя е на върха, след като е създадена от „Пайнер“.

Ето какво пишат от фирмата:

“Дейностите в една музикална компания са доста емоционални, както във всеки творчески процес, и обикновено се въздържаме от публични коментари, независимо че понякога творческите пътища с някого се разделят. Но идва момент когато нещо трябва да се каже, за да не се изтълкува превратно сдържаността ни.

В последното си интервю Камелия говори за “тоталното сриване и невъзможност за управление” и без да назовава имена, казаното е достатъчно конкретно. Ситуация като в телевизионна игра - прилича на реалния живот, но не съвсем. Отговор на въпрос за 100 000 лв. - причината за всички големи злини са големите фирми.

Малките фирми явно причиняват малки злини и не заслужават внимание. А на всички, които все още са част от големите фирми, трябва да им стане някак неудобно и срамно,че не са модерни и все още не са ги напуснали. Певицата признава, че не харесва две неща - старите фирми и младите изпълнители.
Но някак срамежливо се въздържа да погледне назад, може би защото ще трябва да види и всичко хубаво, което се е случило?
Камелия, ти си чудесен изпълнител и след твоето напускане, вече 6 години се справяш отлично, но преди това има едни 17 години, в които именно голямата фирма работи за твоя успех, голямата фирма те направи КАМЕЛИЯ. Ние винаги ще бъдем доволни от всичко, което постигнахме.

Новите имена не заслужават упреци, а поощрение. Младите винаги са по-агресивни, по-пробивни, каквито бяхте и вие тогава, преди години. И не е справедливо да се живее на принципа “След нас и потоп!”, защото ще се издавят и невинни певици.
Вече 6 години си извън компанията, нямаш никакви причини да се произнасяш за ставащото в нея и с нея. Но явно компанията ти липсва, защото във всяко свое интервю не пропускаш да споменеш и “Пайнер”.
Човек не бива да се страхува от бъдещето, а да намери начин да се впише в променящия се свят - и като творец, и като бизнесмен.
Ново време. Нови технологии. Нови гласове.
Има залез, но има и… зора“.

В скандал с димитровградската компания се забърка и Андреа, която също яростно я критикуваше, но след среща с шефа Димитров спря с нападките, пише Хотнюз.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (11)

Динозавър Карабаджаков

Динозавър Карабаджаков

28.08.2020 | 11:31

НЯКОГА ОБРАЗОВАНИЕТО БЕШЕ СИМВОЛ НА РАЗВИТ ИНТЕЛЕКТ. БЯХ НЕПРИЯТНО ИЗНЕНАДАН, КОГАТО УЗНАХ, ЧЕ ПОВЕЧЕТО ФОЛК ПЕВИЦИ СА С МУЗИКАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ-КОТЕЛ, СЛИВЕН, ШИРОКА ЛЪКА, СТ. ЗАГОРА,"ЛЮБОМИР ПИПКОВ", БК, ПЛОВДИВ... КАКВО ПРАВИМ, КАКВО УЧИМ, ЧЕ ТОВА, КОЕТО ПЕЯТ И ИЗПЪЛНЯВАТ НЯМА МОДИФИКАЦИЯ, Т. Е. ИМА-НЕЩО МЕЖДУ КИРЕЧ ИРЯДЪК ЧАКЪЛ.... ...

Отговори
13 0
Гошо палачора

Гошо палачора

28.08.2020 | 11:25

НА ТАЯ ТРЯБВА ДА ЗАПУШАТ УСТНАТА КУХИНА С МОНТАЖНА ПЯНА

Отговори
10 3
Каквато, такава!

Каквато, такава!

28.08.2020 | 11:01

Тя не ме интересува. Но някои от по-горе коментиралите забравят (или може би не знаят), че хората остаряват (по-красиво или по-грозно). Важното е: не се подигравайте, има по-интелигентни начини да изразите мнението си.

Отговори
7 1
Каквато е, такава!

Каквато е, такава!

28.08.2020 | 10:45

Тя не ме интересува. Обаче, необходим коментар относно посоката на разсъждаване на повечето от по-горе изказалите се: на грешен път на мислене сте - хората остаряват и това не е повод за подигравки и обиди! И с вас ще се случи, ако живеете по-дълго. Повечето хора се "скапват" от всичко преживяно (нормално), има и късметлии - остаряват красиво (но това е, когато душата е чиста и на по-високо ниво). Камелия не я защитавам, вас не ви получавам - само едно: МИСЛЕТЕ (ползвайте ги тези мозъци, но градивно) , УЧЕТЕ СЕ и ето една мъдра сентенция от умен човек (не съм аз) : "Единственото сигурно нещо в живота е смъртта". Факт! Живейте, както прецените, но не се самозабравяйте - на Земята сме само временно, за да се научим и да си платим някои "стари дългове", а не да си "щтракаме с пръсти".

Отговори
14 1
Рамзи

Рамзи

28.08.2020 | 09:11

ТАЯ ТРЯБВА ДА ПЕЕ САМО НА РОМСКИ СВАТБИ В МАХАЛАТА ЗА ДА МОГАТ СПОКОЙНО ДА Я ЗАМЕРВАТ С КАМЪНИ

Отговори
14 6
Мастиичева

Мастиичева

28.08.2020 | 08:56

ДЪРТА КАКВИЧАШАТА ШИЗОФРЕНИЧКА

Отговори
11 8
ПОПЧЕВ

ПОПЧЕВ

28.08.2020 | 07:20

ТИЯ ДЪРТИ ПЕПЕЛЯНКИ ТРЯБВА ДА ОРГАНИЗИРАТ КОНЦЕРТИ В ЗАТВОРИ И ЛУДНИЦИ , ЗАЩОТО НА ТАЯ ВЪЗРАСТ САМО ТАМ ИМА ВЕРОЯТНОСТ ДА ГИ ХАРЕСВАТ

Отговори
13 11
Журналист

Журналист

28.08.2020 | 05:04

ТАКИВА ТРЯБВА ДА БЪДАТ КАСИЕРКИ НА ГРАДСКИ ТОАЛЕТНИ И ДОКАТО ГРАЧАТ ХОРАТА ЩЕ МОГАТ ДОРИ И ДА ПОВРЪЩАТ

Отговори
12 10
Хъхъх

Хъхъх

28.08.2020 | 00:56

Дъртите коври не могат да преглътнат, че има млади, които може да станат по известни и от тях. А наистина има много красиви нови млади певачки. Скоро се загледах в канала им. Важат много.

Отговори
6 13
Атомен психолог

Атомен психолог

27.08.2020 | 22:15

Издевателства в поп фолка! Пайнера разспра Камелия и я заби в земята като пирон в кисело мляко

Отговори
15 8

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?