Следвайте ни

Война в ефира! Халваджиян изригна за шамарите от Слави

viber icon

Отношенията между продуцента Маги Халваджиян и водещият Слави Трифонов дълги години бяха обтегнати. Двамата обаче вече са заровили томахавката. Затова призна Халваджиян пред "Уикенд".


Маги е категоричен, че не той е виновен за лошите отношения между него и Слави през последните години. „Никога не съм бил човекът, който удря пръв шамар. Това просто не ми е в натурата, не тръгвам на война. Ако някой иска конфликт с мен, се защитавам, и то добре. Мисля, че по-нормалният, по-добрият начин да се решават проблемите е с говорене.

Бяхме близки със Слави и сме работили заедно. Негова беше инициативата да приключим взаимоотношенията си. При това положение смятам, че беше редно именно той да реши дали да си ги оправим. Минаха 12 години, един ден той звънна и каза: „Пич, с теб вече сме на такава възраст, в която трябва да спрем да правим глупости!“. Отвърнах му: „Аз не съм ги правил, то от теб тръгна. Окей съм, нямам никакъв проблем“, разкрива Халваджиян за конфликта си със Слави Трифонов.


Маги споделя, че със Слави вече не водят дела един срещу друг. „Няма повече дела – приключихме всичко, не се съдим. Отдавна съм казал, че Слави един от най-страхотните професионалисти в тази държава по отношение на телевизията и правенето на шоу. Не е случайно това, че той толкова години е на екран, че е успешен, че се съобразяват с него. Случаен успех няма“, казва Халваджиян.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

И двамата

И двамата

29.09.2020 | 06:53

не ги харесвам, особено Халваджиян - не му е чист бизнеса, а и с този вид на клошар...

Отговори
3 3
ОЧИВИДЕЦ

ОЧИВИДЕЦ

28.09.2020 | 22:30

НЯМАТ ЛИ КРАЙ ТЕЗИ НЕНУЖНИ НОВИНИ?

Отговори
16 1
Рити

Рити

28.09.2020 | 10:17

Славуца го е поела и се е успокоила .

Отговори
15 11

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?