49
Следвайте ни

Война на живот и смърт в „Игри на волята"! Нов супер участник влиза в битката СНИМКИ

viber icon

Воинът, който издържа почти месец сам на Плажа на отшелника – Симеон, се присъедини към племето на Жълтите преди номинационната битка снощи в „Игри на волята“. За да продължи играта честно и за Бойците, в последния епизод те посрещнаха новия играч в редиците им – фитнес модела и инструктор – Кремена. По този начин борбата на племената продължава с изравнени сили и по 7 участника във всеки отбор.

Нуждата от истински честен шампион изпрати Симеон в отбора на Жълтите, но тайната му за историята в предаването досега трябва да остане запазена от останалите. „От изключителна важност за мен е никой да не разбира, че съм бил на Плажа на отшелника. Не трябва да знаят, че съм водил битки на Арената, тъй като това стратегически ще насочи вниманието към мен. Ще стане ясно, че съм силен играч и ще опитат да ме отстранят“, сподели професионалният борец преди да се запознае с новите си съотборници.

В тежка номинационна битка, изпълнена с множество обрати, Жълтите успяха да грабнат победата и да спасят племето си от съвет. След Елена и Елизабет, пъзелът наредиха Неделчо и Мани, а загубата отиде отново при Приключенците. В емоционален и изпълнен с обвинения съвет Паулина отказа да се възползва от предложението на Ралица - в замяна на златни грошове да си купи имунитет и да получи правото да номинира еднолично някого. Решението й не попречи на съплеменниците й да я изпратят на битка, а заедно с нея за мястото си в „Игри на волята: България“ ще се бори и Семира.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?