Следвайте ни

Война без кръв във "Фермата"! Данчо клекна пред унизителни женски сълзи

viber icon

Връзката на Даяна Ханджиева и Данчо във "Фермата" претърпя пълен провал. Илюзионистът се отказа без бой от сърцето на новата си възлюбена и много бързо клекна на годеницата си Камелия. Съсипана от мъка и унижение, тя влезе в риалитито „Фермата“, за да потърси отговор на въпроса дали все още е обичана.

Обляна в сълзи и разтърсвана от тежки емоции, годеницата на фокусника Йордан - певицата Камелия Ноева, мина през портата на стопанството и поиска от любимия си обяснение за публичния му флирт с актрисата Даяна Ханджиева. Откакто е в шоуто, илюзионистът се жалва, че личният му живот е скучен, лишен от спонтанност и секс и упорито ухажва звездата от „Скъпи наследници“. От своя страна Даяна го нарича „просто приятел“, но не спира да го прегръща и целува.

„Не ви пожелавам да сте на мое място, вечер да сядате пред телевизора и да се чудите какво още ще видите!“, заяви Камелия на новата двойка с влизането си в стопанството. Отчаяната годеница призна, че откакто Данчо и Даяна се натискат пред камерите, сънят и нервите й са разбити, а съжалението на околните я смазва. Жегната от признанието й, Даяна побърза да се извини за свободното си поведение и да се оттегли от полесражението. Останали насаме, фокусникът и певицата проведоха драматичен, мъчителен разговор, пълен с обвинения, молби и интимни признания.

Въпреки болката си, Камелия реши да се бори за връзката си и да прости. „Виждам, че си ме повикал във „Фермата“, за да се сбогуваш с мен! Виждам го в очите ти, усещам го в гласа ти! Не ми пука, че гримът ми е размазан от сълзи, пука ми дали още вярваш в нас, дали този пръстен още значи нещо за теб? Няма да се откажа толкова лесно! Няма да съм смирена и с лека ръка да загърбя онова, което сме градили толкова дълго! Ще се боря за теб до последно, защото ти си моето момче! Готова съм да простя много неща. Мога да живея и без теб, но не искам, човече, не искам без теб!“, каза тя на Данчо, разтърсвана от хрипове.

Горчивите й думи отприщиха океан от емоции във фокусника, който доскоро кроеше планове за бъдещето си с Ханджиева. „Отпуснах се прекалено много, защото ми беше хубаво, много харесах Даяна като жена. Но нещата, които си виждала до днес, повече няма да ги виждаш! Обещавам ти! Съжалявам, че се показах слаб и ти причиних всичко това. Обичам те!“, разхлипа се неудържимо той и силно прегърна годеницата си. В крайна сметка двамата решиха, че са създадени един за друг и нищо не може да ги раздели, а Камелия напусна фермата спокойна за бъдещето им, пише HotNews.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Снежана

Снежана

07.11.2020 | 12:52

Фокусникът много се изложи и показа , че изобщо не е за уважение.

Отговори
14 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?