49

Волната пеперуда Кати на хранилка при тайнствени бизнесмени

Певицата, която през последните години се е посветила изцяло на дъщеря си Джули, отдавна не е с баща й, мистериозен бизнесмен. Въпреки че няма сериозна връзка, Кати признава, че не страда от липса на мъжко внимание. През годините името й е спрягано около няколко солидни бизнесмени, имената им обаче са пазени в дълбока тайна, а загадките за това кой точно си ляга с Кати не стихват.

Популярната в края на 90-те фолк звезда не повдига завесата и упорито отказва да говори за мъжете в миналото. Едно е ясно - някой се грижи добре финансово за нея и дъщеря и. Перничанката споделя, че не полага особено много усилия, за да изглежда добре. Певицата твърди, че е генетично слаба и само от време на време прави упражнения вкъщи за тонус, не спазва диети, но се старае да се храни здравословно и балансирано, пише „България Днес“.

Кати не крие, че е почитател на естетичните интервенции. На 29 години започна да си поставя ботокс. Успява да заличи мимическите бръчки и се слага хиалурон в устните. Разбира се, и Кати не пропуска да се постави импланти в гърдите, които скоро ще трябва да смени, тъй като са поставени през 2013 година.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Със

Със

18.05.2022 | 02:12

сигурност знам, че Бойко и отряд барети са я... наведнъж т.е. оргия. И пишете за тази? Достойнство, чест, професионализъм? Нямате.

Отговори
1 3
Жоро Илиев от Ада

Жоро Илиев от Ада

17.05.2022 | 22:03

Добре се е продала.

Отговори
3 1
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

17.05.2022 | 17:46

Кот и да казвати-Катиту става, хич биля няма да й са циримоня. Ама пунежи секи сига е пра...пре...притенциозен-ша кажи:хъм, ко има таз повичи ут другити жени?!

Отговори
3 2
Грънча от ПОТ ТВ

Грънча от ПОТ ТВ

17.05.2022 | 15:58

Браво, капитализма победи, аз и останалите дърти седесари за това скачахме на площада!

Отговори
5 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?