Следвайте ни

Война в поп-фолка: Какво се случва между Анелия и Емануела?


В петък вечер Анелия реши да покаже на последователите си с кого прекарва времето си на морето. Изненадващо за мнозина се оказа присъствието около нея на милионерския наследник Митко Динев. Който, както всички знаем, е бивш на колежката й Емануела.


Пайнерката се е отдала на заслужен релакс в Свети Влас заедно с две нейни приятелки и композиторът и певец JJ.


Една от вечерите си компанията избра да прекара в един от ресторантите на фамилия Диневи. За което се говори, че се стопанисва именно от Митко.


Вероятно милионерският синковец е видял звездното присъствие на територията си, докато следи своите служители как работят, и е решил да се присъедини.

Същото заведение днес е затворено специално за отбрани гости от цялата страна – популярни личности, бизнесмени и богаташи, тъй като Митко Динев празнува рожден ден. Част от компанията на Анелия се похвали, че е на партито, така че няма да се учудим и самата певица да се появи.

Клюките свързват Анелия и Митко като нещо повече от приятели още през 2016 година. Говореше се, че Динев посетил нейно участие. А бдителни гости на клуба разказваха, че певицата се е мотаела прекалено често около ВИП сепарето, на което бил той.

Наследникът на богатата морска фамилия от Свети Влас пък щедро бутал столевки в ръката й, а накрая й подарил три рози.

Слуховете гласяха още, че Митко се хвалел, че след тази вечер Анелия му е в кърпа вързана, но за продължение на аферата така и не се чу.

Най-вероятно детайлите около срещата им тогава са преувеличени. Между двамата по-скоро имало само приятелство, което очевидно продължава и до днес.

 

 

Източник: hotarena.net

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (3)

Георги Илиев Митев

14.08.2019 | 14:47
2 3

ИРИНА-БОГИНЯТА ЕДНА ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА. ИРИНА "ЗВЕЗДИТЕ" СИ ГИ НАРЕДИ ДРУГИ ПЪК ГИ РАЗРЕДИ. ТЯ УРЕДИТЕ ВЗЕ ДА ПОЛЗВА, ЗА ДА ПОДРЕДИ ВСИЧКИТЕ ЗВЕЗДИ И ПЛАНЕТИТЕ ГИ НАТОВАРИ ДРУГИ ПЪК ГИ РАЗТОВАРИ, ЗА ДА УРЕДИ ВСИЧКИТЕ БЕДИ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ.

Клюкини

14.08.2019 | 09:37
5 1

И къде е войната?

КЛЮКА ТВ

14.08.2019 | 08:09
9 2

Да вземете и да го изефирчите по всички тв канали

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?