Следвайте ни

Водолеят може да е звездата днес

Овен

 Днес ще може да се разберете с всеки, така че не пропускайте тази възможност. Някой може да ви напомни за дълговете, които имате, а обещанията трябва да се изпълняват. Добре е да не губите връзка с реалността – затваряте си очите за нещо важно.

Телец

Не правете компромиси със самочувствието си само защото някоя трудност се е появила на пътя ви. Напротив, мотивирайте се да се справите с нея на всяка цена. Може да се опитат да ви използват и да ви оставят в неизвестност, без да ви разкриват всички карти.

Близнаци

Оставете задълженията настрана. Сега имате нужда от чист въздух, витамини и добро настроение. Облечете се топло, удобно и тръгнете на път.

Рак

Денят предполага много приятни преживявания с ваши приятели. Не ги пренебрегвайте заради рутинни задължения, в противен случай ще пропуснете сериозен купон

Лъв

Не се сърдете на близките си, че искат да ви помогнат, особено ако имате напрегната физиономия. Най-добре сменете фасона и се заловете за нещо, което ще ви достави удоволствие.

 Дева

Не се страхувайте от новото, особено ако сте го пожелали. Щом сте направили крачката, редно е да продължите. В противен случай ще разочаровате не само другия, но и себе си.

Везни

Тази събота е важно да се опитате да избягвате конфликтите. Вие винаги сте прави, но сега целта е да запазите добрия тон и хармонията в семейството.

Скорпион

Тази събота е много вероятно изостряне на отношенията ви с близките. Постарайте се да си спомните и изпълните това, което се очаква от вас, ако искате да ви отвърнат със същото.

Стрелец

Днес останете верни на убежденията си, но не отхвърляйте възможността, че може да не сте прави. Посветете се на такива дейности като четене, разходки и добра храна. Постарайте се да не давате неизпълними обещания.

 Козирог

Ориентирайте се по реакцията на останалите. Така ще ви е по-лесно да бъдете точни в избора на реакция. Очаква ви дълга среща с роднини и много разговори по важни теми.

Водолей

Не се притеснявайте да бъдете в центъра на вниманието. Ако искате мнението ви да бъде чуто и разбрано, ще е добре да бъдете по-смели и да проявите повече самочувствие. Ще бъдете разбрани от много повече хора, отколкото сте си представяли.

Риби

Тази събота не очаквайте прекалено много от себе си и най-добре не си поставяйте никакви задачи. Важно е да се отпуснете, да се доближите до себе си и да помислите добре върху това какво искате.

Източник: Actualno.com

Борислав Наумов

Борислав Наумов е завършил Факултета по журналистика на Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Има над 30-годишен опит в печатни и електронни медии. Бил е отговорен редактор в Агенция „Балкан”, на българското издание на в. New Europe, на сайта „Коментатор”, главен редактор на агенция Internews. Ръководил е отделите за вътрешна информация на вестниците „Дума” и „Република”, бивш зам.-главен редактор на в. „Дума”. Работил е като парламентарен репортер на в. „Класа”.   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?