1553

Водолеят е перфектният любовник, вижте другите отличници ЗОДИИ

В тази статия ще видим представителите на кои зодиакални знаци сред мъжете са най-умелите любовници.

 

Овен

Страстни любовници и активни завоеватели. Не обичат да чакат, действат с натиск, агресивни са. Тестостеронът при представителите на тази зодия има тенденция да е в горните нива.

Издръжливостта не е тяхната силна страна, но те винаги са готови за битка. Имат буйно въображение, което не се страхуват да превърнат в реалност. В леглото за тях няма граници - обичат да въплъщават най-смелите идеи. Овните са истински изкусители и често партньорките им не могат да устоят на тяхната увереност. 

Важно е да му кажете директно какво харесвате и да разкажете за него възможно най-подробно. Овните много обичат всякакъв вид ласки, независимо дали става дума за игра с коса, докосване на ръце, врата или главата.

 

Скорпион

Мъжът Скорпион е най-добрият любовник от всички зодии. Никоя жена не може да устои на чара и необяснимата сексуалност на тези мъже, които винаги знаят какво и как иска половинката им. 

Скорпионите са ненаситни и неуморни в леглото, следователно, щом избраницата му спре да бъде достатъчно активна в спалнята, той лесно може да прекъсне всякакви връзки. 

Най-чувствителната зона на Скорпионите са гениталиите, докосването до които ще направи секса с него много страстен.

Скорпион и секс са синоними. Те обичат БДСМ, нецензурни думи в леглото, експерименти и разнообразие.

 

Близнаци


Мъжете Близнаци ще ви завладеят чрез разговори, хумор и флирт. Представителите на този знак не могат да си представят живота без секс. Готови са на всякакви експерименти - от тройка до предложение да правят любов в кола насред задръстване. 

Близнаците са неуморни, но най-ценното им качество, е че умеят да чуват половинката си и да се настройват на нейната вълна. Мъжете Близнаци могат да бъдат възбудени от целуване на ръце, тъй като това е най-чувствителното им място.

Водолей

Мъжете Водолей наистина ценят духовния компонент на взаимоотношенията, така че за тях не е важно да трупат бройки, а да намерят своята специална дама на сърцето. Наред с това, Водолеите са много чувствителни любовници, които знаят как да угодят на партньор и с най-претенциозните вкусове. Всичко заедно прави Водолея идеален спътник.  
Представителите на този знак се възхищават на глезените на жените. Любовта е игра за мъжа Водолей, която той играе с лекота. Лесно омайва жените, най-напред с интелект, след това с чувство за хумор, а стигне ли се до секс, дамите има какво да очакват от него. Водолеят обича да експериментира в леглото.

Нищо не е прекалено провокативно или предизвикателно за него в спалнята. Може да бъде трудно да спечелите доверието му, но когато ви допусне в душата си, ще изживеете наистина чувствени сексуални моменти.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?