46

Водолеите да обмислят добре действията си, големи промени за Козирога

Късмет с хороскопа на "Марица"!

 

ОВЕН

Внимавайте с парите. Определено не прибързвайте с решения относно сделки и покупки днес. Останалата част от деня ще бъде благоприятна. Ще постигнете забележим успех в работата си, ще се справите с неща, които са били извън силите на другите. Вашите победи няма да останат незабелязани. 

ТЕЛЕЦ

Всички важни срещи и сериозни разговори трябва да се планират за първата половина на деня. Именно това време ще бъде особено благоприятно за общуване. Разбирането с другите няма да е трудно. Ще намерите подход дори към онези, с които дълго не сте се разбирали. Много от вас ще чакат парични постъпления.

БЛИЗНАЦИ

Добър ден да поемете инициатива в бизнеса, да споделите идеите си и да се опитате да заинтригувате другите. Ще получите както разумен съвет, така и реална помощ от хора, чиито цели са близки до вашите. Отношения, които преди са били чисто професионални, могат да станат приятелски. 

РАК

Бъдете упорити. Този ден едва ли ще е много лежерен, но ще успеете в много неща. Ще се отворят нови възможности и ще се опитате да не ги пропуснете. Много от вас днес ще решават сложни проблеми, които са били извън силите на другите. Възможно е да ви върнат стари задължения.

ЛЪВ

Началото на деня едва ли ще мине без дребни недоразумения. В този момент няма да възникнат сериозни проблеми, затова не падайте духом и не се отказвайте от плановете си. Много неща ще се получат по-добре, отколкото сте очаквали. С подкрепата на звездите ще успеете в трудни дела. 

ДЕВА

Ще имате много работа, така че не трябва да губите време. Въпреки това, не е необходимо да бързате твърде много. Необмислените действия могат да донесат само трудности. Ще бъде полезно да се консултирате с хора, които са ви помагали и са подкрепяли много от вашите начинания. 

ВЕЗНИ

През първата половина на деня едва ли ще е възможно да избегнете напрегнати моменти. Възможни са забавяния в бизнеса и не е изключено нарушаване на споразуменията, на които сте възлагали големи надежди. По пътя няма да има непреодолими препятствия и ще се справяте с всички трудности.

СКОРПИОН

По-добре е да не планирате нищо сериозно в началото на деня. Изчакайте малко - подходящият момент за решителни действия и важни срещи ще дойде по-късно. Сутринта може да бъде посветена на завършване на дела, започнати по-рано. Бързо ще се справяте с обичайните задачи. 

СТРЕЛЕЦ

Сутринта ще правите нещо съвсем ново и учейки се в движение ще постигнете завиден напредък. Днес, обаче, няма да е толкова лесно да избегнете спорове. Упоритостта и твърдоглавието, които демонстрирате, както и нежеланието ви да правите отстъпки дори в малките неща, ще изненадат околните. 

КОЗИРОГ

Началото на деня е малко вероятно да донесе значими събития или големи промени. Това е идеалният момент да завършите нещата, които сте започнали по-рано. Тук е по-добре да не бързате, за да не изпуснете нещо от поглед. Влиянието на положителните тенденции осезаемо ще се засили в средата на деня. 

ВОДОЛЕЙ

Каквито и планове да правите за този ден, опитайте се да не бързате да ги реализирате. Обмислете добре нещата, уверете се, че имате цялата необходима информация, решете върху какво да се съсредоточите първо и какво да отложите за по-късно. Всички важни срещи трябва да планирате за втората половина на деня.

РИБИ

Денят ще е светъл и вдъхновяващ. Подходящ е за връщане към неща, с които не сте могли да се справите. Сега звездите са на ваша страна и има шанс всичко да се подреди добре. Денят е подходящ и за планиране и решаване на организационни въпроси. Ще бъдете особено внимателни и няма да изпуснете нищо от поглед. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?