Следвайте ни

Водеща на Гала коли и беси в "На кафе", изгони певица от шоуто СНИМКА

viber icon

Някои от колегите на Гала явно се отпускат и третират "На кафе“ повече като личното си предаване, отколкото като работно място. За Андреа Банда Банда слуховете гласят, че заради състоятелното си татенце брюнетката се разпорежда като със собствено телевизионно предаване. Тя обича да иронизира публикациите, че е до Гала с връзки, а не заради способности, но очевидно управлява женското предаване. Само така може да си обясним, че заради нея отказват на певицата Йоко участие, пише Hotnews.bg.

Йоко написала преди година негативен коментар за телевизионните умения на Андреа и след като два дни водила преговори за участие в "На кафе“, получила категоричен отказ. Ето какво написа певицата:

"След двудневно обсъждане на варианти за гостуването ни с редакторката на предаването, изненадващо вчера от нея получих писмен отказ по viber. (Прилагам скрийншот с писмения отказ) Един от най-новите проекти на българската музикална сцена бе отхвърлен и цензуриран заради личностни проблеми и ежедневно отчайващо непрофесионални изяви на някоя си Андрея Банда Банда, лице на НОВА ТВ. Тя била покрусена от мой фейсбук статус, написан миналата година (април, 2020г), който коментира нейната телевизионна, да я наречем, неспособност. Това е и причината ние да получим писмения отказ за премиерата на песента по НОВА ТВ. Надявам се това да не е мнението на екипа на предаването!

Надявам се, че това не е позицията на водещата на предаването Гала към българската музика и артисти. Надявам се тя да е в течение на отказа. Надявам се също така това да не е позицията на цялата НОВА ТВ“.

Според вестник "Уикенд“ бащата на Андреа Банда Банда е вкарал мъжа на Гала – Стефан Николов в бизнеса със зелени енергии и така младата водеща си е бетонирала стола на панелист в сутрешното предаване на Гала по Нова тв.

Коментари (23)

Аман!

Аман!

05.04.2021 | 13:15

Втръснало предаване с втръснала дърта водеща и панелисти!

Отговори
4 0
Ужас!!!

Ужас!!!

29.03.2021 | 23:52

Това кречетало Андрея,дъртата Гала с бабешкия смях,махайте ги вече,няма ли млади и учени хора в тази държава!!!!??? Ами лигавните и тъпните на Рачков,докога ще ни заливате с помии и отврът от телевизиите и с БЕЗХАБЕРИЕ!!!???

Отговори
17 1
Габи

Габи

29.03.2021 | 15:49

Не ги гледам много отдавна. Отблъскват ме лигавенето на Гала, физиономията на Патрашкова и кудкудякованете на всички панелисти.

Отговори
28 3
Били

Били

29.03.2021 | 19:10

Не го гледам заради превзетите водещи. Че то Банда беше най естествена от есички. Миналата година гледах няколко пъти докато боледувах. И край! Но пък световно неизвестната "Йоко Захариев"?!?! Смяяях

Отговори
3 7
Марчело Рошу

Марчело Рошу

29.03.2021 | 15:22

Всичко се понася до един момент!Да оставим водещата и да не се бъркаме в работите на частна медия. Но зрителите имат право да зададат въпрос на водещата!? Гала има намерение да пенсионира Патрашкова!? А какво прави това момиченце Андрея - Банда,банда в това предаване.Ако е въпрос на интелект,познания или литературно говорене.Съжелявам нито едно от изброените качества. Разбирам,поне да има привлекателна осанка или състрадание.към поведението и,но и там отрицание. Тя не е виновна! Това е проблем на водещата.Нямали моден дизайн към телевизията,да коригират дрехите,които се обличат водещите.За всяка възраст има критерии за облекло,особенно на водещи повече от години!? Иначе,колкото и да са добронамерени зрителите ,се получава карикатура!!!

Отговори
26 6
жоро

жоро

29.03.2021 | 12:45

То всички са за боклука, особено грозната Патрашка, и цървула Дарко, големия артист, смешник.

Отговори
23 3
Марго

Марго

29.03.2021 | 08:03

Щом е с връзки Андрейчето да я уредят зад кадър, че гони зрителите на предаването.

Отговори
37 3
Мери

Мери

29.03.2021 | 07:51

Не мога да понасям баба Яга, пардон Гала. Махнете я и пуснете някое умно и смислено предаване. Нима това са възможностите на нова тв. А пък за еандрейка, нямам думи. Едно пискливо гласче, демонстрира нахалитет и неподготвеност. Не е за пред зрители.

Отговори
53 3
Дилайла

Дилайла

29.03.2021 | 03:01

Не гледам това предаване от години вече. То като стане прекалено, почва и самия тембър на Гала да ме дразни...това кудкудякане...години наред. Една време по същия начин буквално ме изнервяше искрено и лично...и съответно жената с най много бракове.. какво да кажа. Толкова години да ти кудкудяка звънлив тембър....повръща ми се от тях

Отговори
54 6
Ррр

Ррр

29.03.2021 | 01:27

Пълна потрес,Господ да слезе и да си събере вересиите,иначе няма отърване.

Отговори
42 2
Пфу

Пфу

29.03.2021 | 00:55

Мирише на старешко!

Отговори
31 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?