46

Водещ на NOVA си присади коса, ще я покаже след половин година СНИМКА

Присаждането на коса вече не е новост сред БГ водещите. Мариян Станков, по-известен като Мон Дьо призна, че и той се е подложил на интервенцията подобно на други телевизионери като Ваня Джаферович и новия водещ на БНТ Ники Станоев.

43-годишният репортер ще се покаже с нова прическа чак след половин година, а дотогава зрителите ще го виждат с шапка. Репортерът, който отново се върна в сутрешния блок на Нова телевизия „Събуди се“ явно много държи на косата си, защото посещава един-единствен фризьорски салон, където се чувства у дома си, пише Hotnews.bg.

Станков, който има проблеми с килограмите, изненадващо призна, че не обич маса храни, сред които краставици, диня, карантия, колбаси и т.н. След като за дълго време остава без работа преди близо десетилетие, журналистът качва цели 30 килограма. Въпреки желанието му да си върне предишната форма, това така и не се случва.

Мон Дьо споделя още в разговор с фенове, че не се взема насериозно и топлата вода е измислена не от него. Затова и не смята, че новото предаване на Силвена Роу ще повтори рубриката му с готвенето от предишния сезон на „Събуди се“.

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?