3906

Внучката засенчи баба Глория и мама Симона: Малката хубавица спретнаха луд танц по време на... СНИМКИ

За радост на феновете, именитата й баба също се включва в шоуто на малката, докато Симона пее, под съпровода на "Дани Милев Бенд

 

Глория усилено репетира за предстоящия си юбилеен концерт в зала 1 на НДК на 28 юни. А това, което се случва по време на репетициите, на които са заедно с дъщеря й Симона Загорова, а също и с малката й внучка Галина, казва всичко.

От споделено клипче в социалната мрежа се вижда, че примата на попфолка се радва на присъствието на своята очарователна внучка, която дейно се включва в репетицията, демонстрира и доста артистични заложби.

За радост на феновете, именитата й баба също се включва в шоуто на малката, докато Симона пее, под съпровода на "Дани Милев Бенд.

 

"Това е положението… репетиция… Ние пеем, Галина дирижира. А страхотните Дани Милев Бенд свирят любимите ви песни с нови аранжименти – точно както ще ги чуете на 28-и юни в зала 1 на НДК. Заедно с мен на сцената ще се качи и дуетната ми половинка Борис Солтарийски, за да ви изпеем "Няма такава жена", пише Симона Загорова, пише show.blitz.bg.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?