Следвайте ни

Внимавайте в картинката! Само жените от 4 зодии са перфектните съпруги

viber icon

Едва ли има жена, която не си мечтае да срещне мъжа на живота си, с когото да изживее най-красивата любов и да остане с него до дълбоки старини. За съжаление, Съдбата е решила, че не всяка дама е достойна за подобно щастие. Поне така твърдят астролозите. 

Според специалистите, жените от някои зодиакални знаци притежават качества, които им пречат да се радват на щастлив семеен живот.

Други пък се влюбват веднъж в живота и успяват да съхранят любовта си завинаги. Семействата, които те създават, са силни и мъжете им никога не ги напускат. А в дома им винаги цари хармония и разбирателство. 

Скорпион

За дамите, родени под този зодиакален знак, семейството е изключително важно. Те влагат много усилия за поддържане на здравословна атмосфера, за да може семейството им да е безупречно.

Жените Скорпион се опитват да предотвратят и най-малкото съмнение, че зад стените на дома им нещо не е наред. За тях съпругът е авторитет и водач. Те непрекъснато се вслушват в мнението му и винаги са до него, дори да върви в погрешната посока. 

Лъв

Бидейки силна жена, тя не търпи някой друг да бъде лидер. Лъвиците обаче са много хитри и мъдри и правят така, че мъжът им никога да не се усъмни, че някой друг дърпа конците и е глава на семейството. 

Преди да се омъжат, такива жени внимателно проучват половинката си, установяват слабостите й и след това започват много грамотно да я манипулират,  приспивайки бдителността й с нежност и обич.

Нито един съпруг няма да напусне жена си, родена под този зодиакален знак. Самите Лъвици също не бързат да разрушават изградения съюз. 

Между другото, много мъже са доволни от такъв семеен живот и никога не се оплакват от натиск от страна на половинката си.  

Овен

Жените, родени под знака на зодия Овен, винаги имат хубави семейства. И полагат неимоверни усилия, за да поддържат мира и хармонията в отношенията с половинката си. 

Жената Овен цени спокойствието и стабилността, винаги се опитва да избягва резките житейски завои и сериозните промени.

Семейният живот с нея е много хармоничен. Тя никога не изневерява на съпруга си, защото това не отговаря на принципите и възгледите й.  А ако случайно половинката й изневери, ще се направи, че не забелязва и ще го изчака да се измори от увлечението си и отново да се върне при нея. 

Рак

Жената Рак е истински подарък, създадена за семеен живот. Ако някой мъж си търси вярна съпруга, прекрасна майка и любовница, трябва да знае, че по-добра партия от нея няма да намери. 

За представителките на тази зодия семейните ценности са най-важни в живота. Такава жена ще направи всичко за благополучието на съпруга си и просперитета на семейството.

Висшите сили са я надарили с всички качествата на идеалната съпруга. Смисълът на живота й е да обича, да се грижи, да защитава и инвестира всичко в семейството си. 

Дева

Представителките на този знак се смятат за въплъщение на интелигентността, безупречността и стабилността. Те са идеални домакини, а къщата им винаги е красива и чиста.

Жената Дева е спокойна и проницателна. До нея мъжът е готов да извършва всякакви подвизи. Вярно е, че в леглото е малко консервативна, но за сметка на това никога няма да изневери на любимия си. 

Между другото, Девите са много икономични съпруги и дори при скромен бюджет, семейството им винаги ще бъде сито и добре облечено.

jenata.blitz.bg

Коментари (1)

Хахаха

Хахаха

22.03.2020 | 11:19

Децата...и алкохола....(мезето от мене..!)

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?