71
Следвайте ни

Внимавайте! Тези шест навика могат да опропастят връзката ви

viber icon

Искате да се радвате на взаимност? Да сте номер едно по важност за партньора си? А вие правите ли го - давате ли това, което очаквате от другия. Или допускате някои много вредни навици да рушат отношенията ви? Според специалистите някои наши действия дразнят изключително много другия и рушат отношенията ни, пише bulnews.bg.

Вижте кои са те:

Телефонът постоянно ви е в ръката

Е, признайте, ужасно е дразнещо да стоите в една стая с някого, който постоянно си гледа в екрана. Забравете за тези технологии и социалните мрежи, когато сте с партньора си. Общувайте, гушкайте се. Иначе проблемите са ви гарантирани.

Ревнувате нон стоп
Ревността не е проява на любов, да знаете. Позволена е, но в много малко количество. Мине ли определени граници, става неприятна. И се превръща в проблем. Затова - имайтедоверие в партньора си, ако искате и той да има във вас.

Първо се оплаквате, после се заяждате

Никой не обича другият да го използва като кошче за душевни отпадъци. Нали? Затова спрете да мрънкате и да се оплаквате. И не се заяждайте. Оставете и иронията пред вратата. Бъдете мили, любящи, нежни. Иначе партньорът ви ще започне да се отдръпва от вас и да търси комуникация другаде...

Не сте достатъчно благодарни

Да. Мъжете искат да бъдат оценени. А това означава, че трябва да се чувстват важни, да усещат вашата признателност и благодарност за това, което ви дават. Така ще запонат и да се стараят повече. Хвалете партньора си, благодарете му, признавайте му грижата, която полага за вас.

Не комуникирате

Разговорите са важни за всяка връзка. И когато ги няма, се получава пробойна. Споделяйте, търсете съвет, проявете интерес и към това, което вълнува другия. Общуването свързва двама души - понякога дори повече, отколкото сексът.

Пишете му ядосани съобщения

Ако искате да му кажете нещо, направете го очи в очи. Това, че казвате някакви неща онлайн, а не на живо, не означава, че няма да го заболи. Напротив.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?