1939

Внимавайте! Тези признаци показват, че гаджето ви не става за съпруг

Той може да е страхотен партньор, да е романтичен, добър любовник, да има чудесно чувство за хумор, да е грижовен, да ви глези, но да не става за съпруг.

Колкото и да сте влюбени трябва да отворите очите си за някои признаци, които нашепват тази жестока истина.

Той е мамино синче

Гаджето ви непрекъснато говори за майка си. Обажда ѝ се по няколко пъти на ден. Търси мнението ѝ за всичко, но не и вашето. Говори за манджите ѝ. Когато кажете нещо той веднага прави асоциация с майка си и казва: „О, мама ще хареса това, определено!“

За бога, бягайте от такъв мъж. Вие никога няма да сте достатъчно добра нито за него, нито за майка му, пише az-jenata.bg. Винаги ще ви сравнява с нея, докато в един момент нещата не излязат от контрол. Недай си боже пък и тя да не ви хареса от самото начало.

Чували сте го да казва, че жената трябва да е домакиня

Колкото и странно да звучи, в 21 век някои мъже все още мислят така. Ако сте го чули да казва нещо подобно в компания или пред приятелите си, по-добре бийте отбой. Явно гаджето ви си търси слугиня, а не партньор в живота.

Никога не иска да правите секс без презерватив 

Явно се ужасява и при най-малката мисъл, че можете да забременеете. Обикновено повечето мъже нямат нищо против небезопасния секс, защото могат изцяло да се насладят на усещанията. Във вашия случай явно има нещо притеснително, заради което по-добре да се откажете от тази връзка.

Вие мразите семейството му, а той непрекъснато се опитва да ви накара да общувате с тях

Ако тотално не се понасяте със семейството му, откажете се да му ставате съпруга. Няма да се получи. Семейните проблеми никога няма да спрат, освен ако той се съгласи да постави ясни граници за семейството си, които да не им позволяват да се месят в отношенията ви.

Имате различни цели

Хората са различни и имат различни очаквания от бъдещето си. Просто е – ако вашите се разминават няма смисъл да обвързвате живота си. Прекалено кратък е, за да го проваляте така.

Не можете да му съобщите лоши новини или да поплачете на рамото му

Той няма капчица състрадание. Не обича да ви гледа разстроена, не понася, когато плачете. Предпочита да отиде в другата стая, докато ви мине. Ако наистина искате съпруг, той трябва да ви подкрепя, а не да бяга от вашите проблеми. Защото те не са просто ваши, а общи, ако наистина ще бъдете семейство.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?