Следвайте ни

Внимавайте! Тези 3 зодии лъжат много любимите си хора

viber icon

Някои зодии не се спират пред нищо, за да постигнат само това, от което се вълнуват, без да мислят за чувствата на човека до себе си.
 
В този период от годината има 3  зодии, които сериозно заблуждават половинките и ето какво точно крият от тях:

ТЕЛЕЦ

На Телците честичко им се случва да лъжат, но обикновено лъжите им не са толкова големи, че да създават проблеми в една връзка. Може би спор за една вечер – да, но да се стига до раздяла – изключително рядко. Обаче периодът за тази зодия е такъв, че изневеряват на навиците си и лъжата, която пазят така ревностно никак не е малка.

По всичко си личи, че Телците са щастливи във връзката, в която се намират, но най-голямата им лъжа се крие в това, че вътрешно изобщо не са щастливи и дори обмислят да напуснат половинката си. Доброто им възпитание е причината да не са предприели още нищо, но истината е, че не се чувстват добре в момента, не са влюбени, не обичат истински и затова подготвят план за бягство през есента.

 

ЛЪВ

Няма да говорим със заобиколки, а направо ще ви разкрием каква е голямата лъжа на Лъвовете, заради която понякога не спят спокойно и ги гризе съвестта. Изневярата! Точно така, Лъвовете са се насочили към опасна двойна игра и за първи път в живота си откриват какво е да изневеряват. Харесва им тръпката, обичат напрежението и адреналинът им допада най-много от всичко.

Обичат половинките, с които са в момента, но не успяват да се справят с желанието да бъдат тайничко с друг човек. Ако това може да ви успокои – изневярата изобщо не е емоционална, а е само на основата на страстта и привличането. Опитайте се да поговорите с тях и ще видите, че гузната им съвест бързо ще проговори.

 
 

КОЗИРОГ

И Козирозите не остават по-назад в оплетените си лъжи. През този период от живота им има една голяма лъжа, която досега не са споделяли с никого и я крият много ревностно. Ако някой разбере, свършено е с тяхната връзка, в която се намират в момента. Козирозите си падат по флирта и чатовете. Всяка вечер, когато ви казват, че стоят на лаптопа, за да си доработят, всъщност водят по 2-3 страстни комуникации наведнъж. Защо го правят? Никой не може да ви каже, включително и самите те.

Търсят разнообразие, нова тръпка и нещо, което ще ги кара сутрин да стават с желание и любопитство какво точно ги чака, пише actualno.com. Не мислят да предприемат нищо на този етап, просто им харесва да са ухажвани, макар и от хора, които реално не познават. Игричката им е много опасна и може да ги очаква раздяла, ако скоро се разбере.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?