Следвайте ни

Внимавайте с тях! Тези 3 зодии са емоционално нестабилни

viber icon
Настроенията идват и си отиват, а понякога са толкова преходни, че едва ги регистрираме. Но не при всички е така. Тези зодиакални знаци могат да чувстват емоциите си с висока интензивност, пише actualno.com.

 

1. Овен

Овенът пък никога няма да задържи своите чувства или настроение за себе си. Ако са ядосани, очаквайте крясъци и скандали. Но това няма да е всичко - те ще бъдат решени да ви победят с аргументи, само за да ви покажат колко по-добри са. Колкото и интензивни да са настроенията на Овен, те не ги държат дълго.

 
2. Рак

Който и да попитате, всеки ще ви каже, че Раците определено не се справят добре с емоциите си. Те просто усещат всичко доста дълбоко. Ракът, който е в добро настроение, ще развесели всички около себе си, но един негативен Рак е като черен дъждовен облак. Хубавото е, че благодарение на своята емоционалност, те са добри в работата с настроенията на другите и могат да ви помогнат.

 

3. Риби
 
Рибите също са прекалено чувствителни. Най-малките неща могат да ги разстроят и да ги завъртят по спирала на тъгата. Дори няма значение колко голям или малък е проблемът - той незабавно ще промени настроението им. Обаче надали ще направят нещо директно, защото не обичат нито да влизат в конфликти, нито да разкриват чувствата си. Мразят да се чувстват безпомощни!

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?