Следвайте ни

Внимавайте с тези зодии! Те са опасни и манипулативни

viber icon
Навлизаме в зоната на здрача! В тази статия ще разгледаме опасните качества на три зодиакални знака, с които определено трябва да внимаваме, пише actualno.com. Както ще се убедите по-долу представителите на тези зодии може и да изглеждат благи и мили, но определено са хора, за които трябва да имаме мигаща лампа за внимание в главата си.
 
Разбира се, това не означава като чуете, че човек е от определена зодия да ставате отбранителни или крайно мнителни. Всяко правило има своите изключения, а нека не забравяме, че хората сме достатъчно силни и ярки индивидуалности, за да надмогнем влиянието на зодиака. Е, поне в по-голямата си част можем да го направим. 
 
Рак

В статистика за зодиите на престъпниците, най-големият брой, бил на Раците. Защо тази зодия статистически се смята за най-опасната? Раците са силно емоционални и в същото време реагират отбранително при всяка дейност или критика. Не е чудно, че те са най-многобройните престъпници. Времето им за реакция силно се скъсява, когато са емоционални или защитават близките си. Те, буквални, са готови на всичко.
 
Близнаци

Близнаците могат да бъдат силно опасни с цялата информация, която знаят. Те могат да пускат невярна информация, да клюкарят, да манипулират и да изолират хората едни от други. В същото време, те са привлечени към технологиите и могат да мамят чрез тях.

 

Риби
 
Риби са толкова сладки, невинни и добри същества, как може да бъдат най-опасните? Точно по този начин. Риби ще използват силните си страни, за да натякват, че са жертва и имат нужда от помощ. Някои може да манипулират, други може наистина да го вярват, но те въртят хората около себе си, за да им вършат услуги, за да не се занимават те самите.

Съгласни ли сте с нашия списък? Можете да споделите своето мнение с нас в коментарите и да дадете ваши примери за това кои са трите най-опасни и манипулативни  зодии, които сте срещали. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?